ΓΥΝΑΙΚΑ

Ετοιμάσου για μεγάλο reunion στον χώρο του κινηματογράφο

Ετοιμάσου για μεγάλο reunion στον χώρο του κινηματογράφο

Όλοι το περιμένουν αυτό

Η φαντασία είναι μεγάλη όσον αφορά στις τέχνες. Τόσο που ο κάθε δημιουργός, αν και δεν υπάρχει παρθενογένεση, μπορεί να παρουσιάσει τα δικά του διαφορετικά έργα. Είναι, όμως, και κάποια κλασικά που επιδέχονται -και επιβάλλουν- remake.

Ο κινηματογράφος εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες ταινίες. Όχι μόνο από το Hollywood, αλλά και από κάθε χώρα του κόσμου. Οπότε, οι παραγωγές που υπάρχουν διαθέσιμες μπροστά μας είναι σαφώς «άπειρες» για να διαλέξουμε. Ωστόσο, είναι κάποιες φορές που ένα story πάει τόσο καλά που οι δημιουργοί του αποφασίζουν να το επεκτείνουν κάνοντας sequels είτε με νέους ηθοποιούς είτε συνεχίζοντας στη γραμμή των παλιών.

Ένα από αυτά τα stories ετοιμάζεται να έρθει στη μεγάλη οθόνη το 2021 με κάποιες προσθήκες που οι φανς των πρώτων ταινιών σίγουρα θα εκτιμήσουν. Ο λόγος για το Jurassic World 3 που αποτελεί συνέχεια των παραγωγών του 2015 και του 2018 και απόγονο των Jurassic Park που κυκλοφόρησαν αρκετά χρόνια πριν.

Αν έχεις δει τις παλιές ταινίες, λοιπόν, ξέρεις πολύ καλά τους πρωταγωνιστές τους, οι οποίοι, όπως φαίνεται και όπως ακούγαμε, θα επιστρέψουν στην επόμενη και θα βρεθούν στο πλευρό του Chris Pratt και της Bryce Dallas Howard. Για ποιους μιλάμε;

Η Laura Dern έρχεται να αναβιώσει τον ρόλο της Ellie Sattler, όπως αποκάλυψε με την ανάρτηση της φωτογραφίας της καρέκλας με το όνομά της στο σετ. Από την ίδια photo, όμως, καταλάβαμε ότι η άφιξη είναι διπλή, αφού στην ταινία θα δούμε και τον Sam Neill aka Dr Alan Grant.