ΓΥΝΑΙΚΑ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Lady Kitty Spencer στο Κάπρι

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Lady Kitty Spencer στο Κάπρι
Μαγνήτισε τα βλέμματα
AP Photo

Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην επίδειξη κοσμημάτων της Bvlgari στο Κάπρι της Ιταλίας η Lady Kitty Spencer.

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταιάνα, που διατηρεί δεσμό με τον 60χρονο μεγιστάνα της μόδας Michael Lewis που φέρει τη διπλάσια ηλικία της, φόρεσε μία ασπρόμαυρη φλοράλ ολόσωμη φόρμα με γαλάζιες λεπτομέρειες και βαθύ ντεκολτέ.

Η 28χρονη έλαμπε για έναν ακόμα λόγο: τα κοσμήματα που φορούσε, ένα εντυπωσιακό ασημένιο κολιέ με μπλε διαμάντια και ασορτί σκουλαρίκια. Ποζάροντας χαμογελαστή στο φακό, με το ένα χέρι στη μέση της, η Lady Kitty Spencer ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη στην επίδειξη.

Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι λευκές γόβες στιλέτο, ενώ κρατούσε και ένα μεταλλικό τσαντάκι στο αριστερό της χέρι, που αναδείκνυε ακόμα περισσότερο τα κοσμήματα και το ντύσιμό της.

Η ίδια φωτογραφήθηκε περιχαρής δίπλα στον Jean-Christophe Babin, επικεφαλής του ιταλικού οίκου, μπροστά στο εντυπωσιακό λευκό και χρυσό φόντο με το λογότυπο της εταιρείας.

Η γαλαζοαίματη είχε σπουδαία συντροφιά, καθώς στο event βρέθηκαν πολλά ακόμα διάσημα πρόσωπα, όπως η Kate Hudson. Η 40χρονη ηθοποιός, η οποία συνοδευόταν από τον φίλο της Danny Fujikawa, επέλεξε ένα λευκό φλοράλ φόρεμα με παστέλ αποχρώσεις με τετράγωνη λαιμόκοψη.

Κρατούσε ένα μπεζ τσαντάκι ενώ φορούσε ένα εντυπωσιακό τιρκουάζ κολιέ.

Η Lady Kitty μοιράστηκε πρόσφατα με τους 468.000 ακολούθους της στο Instagram, φωτογραφίες από τις υπερχλιδάτες διακοπές της στο Μαρόκο με την κολλητή της φίλη Emma Weymouth.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τις δύο γυναίκες να ποζάρουν μπροστά από το πολυτελές θέρετρο στο οποίο διέμεναν έξω από το Μαρακές, όπου μία νύχτα κοστίζει έως και 2.000 λίρες.