MEN'S GUIDE

Sex life: Πώς θα βελτιωθεί η σεξουαλική σου απόλαυση;

Sex life: Πώς θα βελτιωθεί η σεξουαλική σου απόλαυση;

Το να απολαμβάνεις τη σεξουαλική σου ζωή, μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ανεβασμένος παντού και πάντα!

Το σεξ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή και τη διάθεση μας. Το να απολαμβάνεις τη σεξουαλική σου ζωή, μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ανεβασμένος παντού και πάντα! Για εσένα που θέλεις περισσότερο και καλύτερο σεξ, γνώρισε τα μέσα που ενδυναμώνουν την αντρική λίμπιντο.

Τι βοηθάει στην ενίσχυση της σεξουαλικής απόδοσης;

Καταρχήν η καλή στύση είναι αποτέλεσμα καλής αιμάτωσης του πέους. Η βελτίωση της κυκλοφορίας είναι πολύ σημαντική, αφού το πέος είναι ένα αγγειακό όργανο και η λειτουργία του βασίζεται στην ροή του αίματος. Ό,τι λοιπόν βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος βοηθάει και τη στύση.

Ακόμη, διάφοροι παράγοντες της καθημερινότητας, όπως το άγχος, η έλλειψη υγιεινής διατροφής και άσκησης, το αλκοόλ και το κάπνισμα δημιουργούν συχνά στον οργανισμό μια κατάσταση που λέγεται οξειδωτικό στρες και χαρακτηρίζεται από ανεπάρκεια της φυσικής άμυνας του σώματος να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών. Μεταξύ άλλων συνεπειών, η σεξουαλική απόδοση μειώνεται, γι’αυτό τα αντιοξειδωτικά αποτελούν σημαντικό παράγοντα για τη βελτίωση της αναπαραγωγικής λειτουργίας και την ενίσχυση της σεξουαλικής ορμής.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr