ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέο τραγούδι για διάσημο συγκρότημα μετά από πέντε χρόνια σιωπής (vid)

Νέο τραγούδι για διάσημο συγκρότημα μετά από πέντε χρόνια σιωπής (vid)
ASSOCIATED PRESS

Καινούργιο σιγκλ έδωσαν στη δημοσιότητα οι New Order: Το «Be a Rebel» είναι το πρώτο τους τραγούδι μετά το «Music Complete», το δέκατο στούντιο άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο Μπέρναρντ Σάμνερ τραγουδά για αισιοδοξία: «Take a look at yourself/You may not be the same as everyone else/You’re just different, that’s OK/We all follow our own way.» Και συνεχίζει: «And if you find that they won’t listen/Then they’ve got nothing to say/So don’t get mad and don’t feel sad/Be a rebel.»

Αρχικά, η μπάντα σχεδίασε να δημοσιοποιήσει το σιγκλ πριν τη φθινοπωρινή τουρνέ της, αλλά λόγω καινούργιου προγραμματισμού εξαιτίας της Covid-19 αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν τώρα. «Σε δύσκολους καιρούς, θέλαμε να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με ένα καινούργιο τραγούδι» είπε, σε ανακοίνωση, ο Σάμνερ. «Για ένα διάστημα δεν μπορούμε να παίξουμε live, αλλά η μουσική εξακολουθεί ακόμα να είναι κάτι που μπορούμε να μοιραστούμε. Ελπίζουμε να το χαρείτε... μέχρι να ξανασυναντηθούμε».

Η τουρνέ Unity Tour μαζί με τους Pet Shop Boys, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα, αναβλήθηκε για την επόμενη χρονιά.

Ωστόσο, στις 2 Οκτωβρίου οι New Order θα κυκλοφορήσουν στην Warner Music την οριστική ανθολογία του στούντιο άλμπουμ τους του 1983 «Power, Corruption & Lies» αλλά και τα τέσσερα σιγκλ σε 12ιντσα βινύλια της περιόδου 1983/1984 που δεν περιλήφθηκαν στο άλμπουμ, αρχίζοντας με το «Blue Monday».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

To Newsbomb.gr στη Μόρια: Εικόνες που σοκάρουν - Στο δρόμο κοιμήθηκαν οι μετανάστες