ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Dexter δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν του: Τρέιλερ και πρεμιέρα της 9ης σεζόν

Dexter 9η σεζόν
Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του Dexter: New Blood

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ένατη σεζόν του Dexter.

Το Showtime έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή του Dexter οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της όγδοης σεζόν.

Ο ένατος κύκλος έρχεται να απαντήσει στην ερώτηση όλων των φαν της σειράς: τι απέγινε ο Dexter Morgan αφότου σκηνοθέτησε το θάνατό του. Ο Μάικλ Σι Χολ επιστρέφει φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και ο Τζον Λιθγκόου και η Τζένιφερ Κάρπεντερ.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος κύκλος θα πιάνει την ιστορία 10 χρόνια μετά το φινάλε της όγδοης σεζόν και θα μας δείξει τον πιο ιδιαίτερο serial killer που έχουμε δει στη μικρή οθόνη να έχει αποσυρθεί σε μια ορεινή κωμόπολη, όπου φαινομενικά ζει μια απλή, φυσιολογική και φιλήσυχη ζωή. Ή μήπως όχι; Άλλωστε, όπως αναφέρεται και στο τρέιλερ «μπορείς να κρυφτείς από το παρελθόν σου αλλά δεν μπορείς να του ξεφύγεις»...

Ο νέος κύκλος, όπως έχει παραδεχθεί και ο πρωταγωνιστής, έρχεται να αποζημιώσει τους φαν για την απογοήτευση του φινάλε το 2013.

Θυμίζουμε ότι η σειρά Dexter ξεκίνησε να προβάλλεται το 2006 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. O Dexter είναι ειδικός συνεργάτης της αστυνομίας ο οποίος εργάζεται σαν τεχνικός ανάλυσης διασποράς αίματος στα αιματολογικά εργαστήρια του Μαϊάμι. Ωστόσο τα βράδια ο Dexter μετατρέπεται σε έναν αιμοδιψή serial killer που δολοφονεί έχοντας ως βάση τον «Κώδικα του Χάρι», ένα σύνολο ηθικών κανόνων και διαδικασιών, που έχει επινοήσει ο θετός πατέρας του, Χάρι Μόργκαν (αστυνομικός του Μαϊάμι).

Όσον αφορά τον ένατο κύκλο που έχει τίτλο Dexter New Blood θα περιλαμβάνει δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.