ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Release Athens: Οι Blind Guardian στέλνουν μήνυμα στο ελληνικό κοινό

Blind Guardian
Οι Blind Guardian έρχονται στο Release Athens στις 21 Ιουλίου
Release Athens

Ακούστε το μήνυμα των Hansi Kürsch και André Olbrich προς το ελληνικό κοινό, με αφορμή τη συναυλία τους στο Release Athens.

Η ημέρα της επιστροφής των Blind Guardian στην Αθήνα πλησιάζει και ο Hansi Kürsch με τον André Olbrich στέλνουν ένα αποκλειστικό μήνυμα στους οπαδούς τους στο Release Athens, με την υπόσχεση η εμφάνισή τους να είναι (ξανά) σπουδαία!

Οι θρυλικοί Blind Guardian δεν χρειάζονται συστάσεις. Για πολλούς παραμένουν η επιτομή του heavy metal, μουσικά και αισθητικά. Επιδραστικοί για πάνω από 30 χρόνια, ανακαλύπτουν συνεχώς εκ νέου τους εαυτούς τους. Κάθε δίσκος είναι για αυτούς ένα ακόμα magnus opus!

Αγαπημένοι του ελληνικού κοινού και κορυφαίοι εκπρόσωποι του progressive-power metal, αγαπούν την μελωδία δίπλα-δίπλα σε επιθετικά riffs αλλά πάντα ηχούν μοντέρνοι και μεγαλοπρεπείς. Ατέλειωτες περιοδείες και ο χαρακτηρισμός ως μια από τις πιο τελειομανής μπάντες του κόσμου επί σκηνής.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου οι Blind Guardian, θα μοιραστούν τη σκηνή της Πλατείας Νερού με τους Sabaton, Epica, Enemy of Reality και The Silent Rage.

Εισιτήρια / Προσφορές
https://www.releaseathens.gr/event/sabaton/