ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 19/05: Σήμερα φρόντισε να κινηθείς σε σχετικά ασφαλές περιβάλλον

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 19/05: Σήμερα φρόντισε να κινηθείς σε σχετικά ασφαλές περιβάλλον
Αν είσαι μόνος/η, θα νιώσεις την ανάγκη να βιώσεις κάτι πιο βαθύ και «δυνατό».
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Μια αίσθηση απώλειας είναι εκείνη που είτε θα σε «κολλήσει», είτε θα γίνει το εφαλτήριο μιας νέας δημιουργικής πορείας.

Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα να βάζει το «μοιραίο» στο παιχνίδι της ζωής, μια αίσθηση απώλειας είναι εκείνη που είτε θα σε «κολλήσει», είτε θα γίνει το εφαλτήριο μιας νέας δημιουργικής και επιτυχημένης πορείας. Εσύ αποφασίζεις! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί μια συναισθηματική αστάθεια κι αν δεν ελέγξεις τον παρορμητισμό σου κινδυνεύεις να άγεσαι και να φέρεσαι από τις επιθυμίες των άλλων αλλά και τις δικές σου αβεβαιότητες. Επιπλέον, μια πρόταση συνεργασίας που θα σου γίνει ελέγχεται ως προς την καθαρότητα των προθέσεων, αφού… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/05

Αν είσαι μόνος/η, θα νιώσεις την ανάγκη να βιώσεις κάτι πιο βαθύ και «δυνατό» κι ίσως η επιμονή σου να σε ανταμείψει τελικά με μια «κολασμένη» εμπειρία. Φρόντισε ωστόσο να κινηθείς σε σχετικά ασφαλές περιβάλλον, αφού υπάρχουν και άτομα, που σε «καλοβλέπουν» αλλά δεν είναι του γούστου σου, ούτε έχουν «αγνές» προθέσεις. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η πρόσεξε μήπως από ένα «καπρίτσιο» χύσεις μονομιάς όλη «την καρδάρα με το γάλα».

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 19/05/2022;