ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτοκτονία 15χρονου στο Κερατσίνι: Έβαλε τέλος στη ζωή του για ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι;

Αυτοκτονία 15χρονου στο Κερατσίνι: Έβαλε τέλος στη ζωή του για ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι;

Την εκδοχή η αυτοκτονία του 15χρονου στο Κερατσίνι να οφείλεται σε κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι ερευνά η ΕΛΑΣ.

Η έρευνα προς την κατεύθυνση αυτή ξεκίνησε μετά τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, η μητέρα του άτυχου 15χρονου.

Όπως τους είπε ο γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω της εμπλοκής του σε ηλεκτρονικό παιχνίδια.

Οι αστυνομικοί κατά τις ίδιες πληροφορίες κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 15χρονου προκειμένου να διαπιστώσουν αν μπορούν να συλλέξουν στοιχεία που θα στοιχειοθετήσουν την εκτίμηση της μητέρας του νεαρού.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι η μητέρα του 15χρονου είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της είχε καθημερινά πολύωρη ενασχόληση με video games και με το διαδίκτυο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οθόνη του υπολογιστή του 15χρονου ήταν ανοιχτές τρεις ιστοσελίδες όταν αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αστυνομικές πηγές έλεγαν, επίσης, στο Newsbomb.gr ότι το παιδί αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και ο γιατρός είχε πει ότι θα έπρεπε να παραμείνει στο σπίτι για 2-3 μήνες. Μεταξύ άλλων, θα ερευνηθεί εάν το συγκεκριμένο θέμα είχε επηρεάσει τη ψυχολογία του μαθητή.

Ο ανήλικος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο δωμάτιό του στις 18.30 τη Δευτέρα.
Η μητέρα του ήταν αυτή που βρήκε το παιδί και ειδοποίησε τις Αρχές. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο αλλά ήταν πια αργά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΜΕΘ και κρούσματα φέρνουν νέα μέτρα από Πέμπτη – Στο «τραπέζι» και το ολικό lockdown σε όλη τη χώρα