ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Γιατί κλήθηκε ο πιλότος στη ΓΑΔΑ

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Γιατί κλήθηκε ο πιλότος στη ΓΑΔΑ
InTime

Γλυκά Νερά: Οι ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τη μεταφορά του 32χρονου πιλότου από την Αλόνησο στη ΓΑΔΑ. 

Στη ΓΑΔΑ έγιναν οι νέες ανακοινώσεις για την υπόθεση των Γλυκών Νερών και τη μεταφορά του 32χρονου πιλότου, συζύγου της 20χρονης δολοφονημένης, από την Αλόνησο στην Αθήνα έτσι ώστε να δώσει νέα κατάθεση.

«Σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία που χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόνησο στην Αθήνα ο 32χρονος σύζυγος του θύματος», ανέφεραν αρχικά οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, αλλά σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο», τονίστηκε.

Στη συνέχεια, αναλύθηκε η διαδικασία μεταφοράς του 32χρονου από την Αλόνησο στην Αθήνα και από εκεί στη ΓΑΔΑ. «Σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά, μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο από την Αλόνησο στη Σκιάθο και από εκεί στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ, για να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Είπα στον Μπάιντεν να μην περιμένει να αλλάξουμε στάση για τους S-400