ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αίγινα: Η σωτήρια συμβολή φίλου της 25χρονης – Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πατριός της

Αίγινα: Η σωτήρια συμβολή φίλου της 25χρονης – Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πατριός της

Ο εφιάλτης που ζούσε πολλά χρόνια η 25χρονη. Εκμυστηρεύτηκε στον φίλο της ότι σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό της.

Λίγες ώρες μετά την λύτρωση που ένιωσε το κορίτσι μιλώντας στις αρχές για τα όσα εφιαλτικά βίωνε από τα χέρια του πατριού της, άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια τα σημάδια που άφησε στην ψυχή της αυτός ο Γολγοθάς που ζούσε από τα 15 της χρόνια με αποτέλεσμα η 25χρονη σήμερα κοπέλα να χρειαστεί να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική χάρη στα άμεσα αντανακλαστικα ενός φίλου της η παρέμβαση του οποίου ήταν σωτηρία για τη ζωή της κοπέλας.

Το κορίτσι μετά την καταγγελία δεν επέστρεψε στο σπίτι της, στο Βαθύ της Αίγινας αλλά αποφάσισε να μείνει για λίγες μέρες σε ξενοδοχείο του νησιού.

Το απόγευμα της Τετάρτης γύρω στις 5:30 επικοινώνησε με το φίλο της ο οποίος αντιλήφθηκε τη συναισθηματική της φόρτιση και την επισκέφθηκε στο δωμάτιο. Η 25χρονη του εκμυστηρεύτηκε ότι σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό της. Ο νεαρός χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε την αστυνομία ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά η οποία παρήγγειλε την ψυχιατρική εξέταση της κοπέλας.

Το επόμενο πρωινό με συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του γενικού νοσοκομείου Νίκαιας "Άγιος Παντελεήμων" όπου εισήχθη για νοσηλεία καθώς διαπιστώθηκε ενεργός αυτοκτονικός ιδεασμός στα πλαίσια ψυχοπιεστικού γεγονότος.

Τη ίδια ώρα ο πατριός της 25χρονης ο οποίος κατηγορείται ότι προχωρούσε σε θωπεία σε βάρος της όσο ήταν ανήλικη, από τα 14 έως τα 18 της χρόνια, ενώ στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος της, καταγράφοντας μάλιστα και τις αρρωστημένες του πράξεις εκβιάζοντας το κορίτσι, θα δώσει εξηγήσεις στη Ανακρίτρια τη Δευτέρα.

Στην Αίγινα τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο απόμακρο και κλειστό ο οποίος είχε τυπικές σχέσεις με τους γείτονες του όμως ποτέ κανείς δεν είχε καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε.