ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξιχνιάστηκε ληστεία στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκε ληστεία στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, μία υπόθεση ληστείας σε σπίτι, η οποία σημειώθηκε την 27.12.2014 το βράδυ, στον Άσσο Κορινθίας.

Για την υπόθεση συνελήφθη στο Ζευγολατιό Κορινθίας την Παρασκευή (9/1/2015) το πρωί σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθία, ένας 30χρονος Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο άτομα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής διερεύνησης του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο 30χρονος, μαζί με ακόμη δύο συνεργούς του, την 27.12.2014 το βράδυ, στον Άσσο Κορινθίας, αφού αρχικά μπήκαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης, με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Επιπλέον, σε βάρος του 30χρονου, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου για κλοπή.

Ο 30χρονος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 30χρονου και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Σχετικές ειδήσεις