ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρίπολη: Σύλληψη για σωρεία ληστειών σε σπίτια

Τρίπολη: Σύλληψη για σωρεία ληστειών σε σπίτια

Χειροπέδες σε 42χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής πέρασαν αστυνομικοί της Τρίπολης καθώς κατηγορείται για έντεκα περιπτώσεις διαρρήξεων, κλοπών και απόπειρες κλοπών.

Ο 42χρονος είχε πεδίο δράσης την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας και συνελήφθη την Τρίτη (10/02/2015) για παράνομη οπλοκατοχή.

Συγκεκριμένα, όταν αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται πεζός και επιχείρησαν να τον ελέγξουν, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει απειλώντας τους με πιστόλι ωστόσο κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας, ο συλληφθείς είχε διαπράξει 11 κλοπές και απόπειρες κλοπών σε σπίτια, με «λεία» άνω των 5.5000 ευρώ.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις αλβανικές αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, αντίσταση και παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα και τους αλλοδαπούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

Σχετικές ειδήσεις