ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανατροπή στην υπόθεση αρπαγής των τετράχρονων στη Σπάρτη - Εμφανίστηκε η βιολογική μητέρα (vid)

Ανατροπή στην υπόθεση αρπαγής των τετράχρονων στη Σπάρτη - Εμφανίστηκε η βιολογική μητέρα (vid)

«Εγώ είμαι η μάνα του παιδιού… Δεν μπορούσα να το μεγαλώσω και το έδωσα».

Ανατροπή στην υπόθεση των ανηλίκων που βρέθηκαν σε καταυλισμούς Ρομά στην Σπάρτη φέρνει η σημερινή (25/5/2015) απρόσμενη οικειοθελή εμφάνιση της μητέρας του αγοριού που δηλώνει ότι είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού.

Οι αρχές έκαναν εξετάσεις DNA για να διαπιστώσουν τους ισχυρισμούς της συγκεκριμένης μητέρας με τα αποτελέσματα να αναμένονται την ερχόμενη Τετάρτη.

Η μαρτυρία της μητέρας είναι συγκλονιστική:

«Δεν είχα χρήματα να το μεγαλώσω. Ο άντρας μου με είχε παρατήσει και έπρεπε να γίνει κάτι για να μεγαλώσει αυτό το παιδί. Την οικογένεια την ήξερα είμαστε συγγενείς. Το έδωσα με σκοπό όταν θα μπορέσω να το πάρω πίσω», ανέφερε στην κάμερα του report24.gr.

Η δικηγόρος της οικογένειας σημειώνει πως η κατηγορία της αρπαγής με τα αποτελέσματα του DNA αν βγουν θετικά ότι όντως είναι η βιολογική μητέρα, καταρρίπτεται.

Στο μεταξύ η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 4 ενήλικων Ρομά που κρατούσαν τα δύο παιδιά, τα οποία όπως αποδείχθηκε μετά από εξέταση DNA, δεν είχαν καμία συγγενική σχέση μαζί τους.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα δεκατέσσερα έτη από κοινού.

Σχετικές ειδήσεις