ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλεία: Φαρμακοποιός έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού

Ηλεία: Φαρμακοποιός έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού

Τετ-α-τετ με τους ληστές βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 62χρονη φαρμακοποιός στην Αμαλιάδα, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια και νοσηλεύεται με κάταγμα στο χέρι στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Η 62χρονη, η οποία λειτουργεί φαρμακεία στην Αμαλιάδα και σε πόλη του Ηλειακού κάμπου, επέστρεψε στο σπίτι της γύρω στις 9:40 το βράδυ της Παρασκευής, στη συμβολή των οδών Δαλιάνη και Οινομάου στην Αμαλιάδα.

Η γυναίκα έβαλε το αυτοκίνητό της στο γκαράζ του σπιτιού της και όταν κατέβηκε από το όχημα, πριν καλά- καλά συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε, άρχισε να ξυλοκοπείται άγρια από δύο άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι και όταν είδαν τη γυναίκα να παρκάρει, πήδηξαν το φράχτη της κατοικίας και βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού.

Αμίλητοι και ψύχραιμοι

Παρά το γεγονός ότι ήταν σχετικά νωρίς, οι δράστες δεν πτοήθηκαν, εκμεταλλεύτηκαν το σκοτάδι που επικρατούσε στην περιοχή και χτύπησαν αλύπητα το θύμα τους. Χωρίς να πουν το παραμικρό, πήρανε από τα χέρια της την τσάντα που κρατούσε, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ, πιστωτικές κάρτες και κάρτες ανάληψης μετρητών, την ταυτότητά της, τα κλειδιά των δύο φαρμακείων και διάφορά άλλα έγγραφα, καθώς επίσης μία τσάντα που περιείχε ένα ipad και διάφορα άλλα ρούχα και αντικείμενα και τράπηκαν σε φυγή.

Οι φωνές της γυναίκας την ώρα που δεχόταν τα χτυπήματα ξεσήκωσαν τους γείτονες, οι οποίοι πετάχτηκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους, προσπαθώντας να δουν τι είχε συμβεί. Αρκετοί είδαν τους δύο δράστες να απομακρύνονται πεζοί επί της οδού Δαλιάνη, με κατεύθυνση προς την περιοχή του υδραγωγείου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δουν εάν επιβιβάστηκαν σε κάποιο όχημα στην πορεία, ούτε μπόρεσαν να διακρίνουν τα χαρακτηριστικά τους.

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ η γυναίκα, η οποία είχε δεχτεί μπουνιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το κάταγμα στο χέρι της και την κράτησαν για νοσηλεία, ενώ με δεδομένο ότι οι δράστες φορούσαν κουκούλες δεν μπόρεσε να δώσει χαρακτηριστικά τους. Άλλωστε, δεν πρόλαβε να αντιδράσει εξαιτίας των αλλεπάλληλων χτυπημάτων. Την υπόθεση διερευνά πλέον το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, που αναζητά τους δράστες.

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις