ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγρίνιο: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στον Κουβαρά

Αγρίνιο: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στον Κουβαρά

Σοβαρότατη είναι η υπόθεση που διαδραματίστηκε στην περιοχή του Κουβαρά το μεσημέρι της Τρίτης (17/11). Για ασήμαντη αφορμή, που αφορά κτηματικές διαφορές, σημειώθηκε σοβαρή συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών.

Έπεσαν πυροβολισμοί, τραυματίστηκαν δύο αδέλφια που νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Αγρινίου και είναι σε εξέλιξη εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό τριών ανδρών, πατέρα και δύο γιων εκ των οποίων ο ένας είναι ο δράστης των πυροβολισμών και κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το συμβάν συνέβη γύρω στις 16:30 το μεσημέρι σε κτήμα του Κουβαρά. Το κτήμα χρησιμοποιείται ως χώρος εκτροφής βοοειδών και οι ιδιοκτήτες του, δύο αδέρφια ηλικίας 44 και 46 ετών, κάλεσαν εκεί τα μέλη άλλης οικογένειας , έναν 74χρονο και τους γιούς του 45 και 48 ετών για να λύσουν διαφορές που προέκυψαν γύρω από τη βοσκή βοοειδών.

Τελικώς η συνάντηση κατέληξε σε λογομαχία και άγρια συμπλοκή από την όποια τα δύο αδέρφια κατέληξαν τραυματισμένα καθώς πυροβολήθηκαν από πυροβόλο όπλο του οποίου τη σκανδάλη τράβηξε ο 48χρονος από την άλλη οικογένεια. Τα θύματα τραυματίστηκαν σε λεκάνη,πόδια- γοφό αλλά και στο πρόσωπο ο ένας καθώς υπέστη και άγριο ξυλοδαρμό.

Οι δράστες , πατέρας και γιοί, έσπευσαν να εξαφανιστούν με αγροτικό όχημα και έκτοτε αναζητούνται. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύονται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Το αστυνομικό Τμήμα Κατούνας ενεργεί την προανάκριση ωστόσο στο σημείο του συμβάντος τώρα είναι αστυνομική δύναμη που συλλέγει όλα τα στοιχεία για την υπόθεση. Οι δράστες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: agrinionews.gr

Σχετικές ειδήσεις