Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στη δημοσιότητα νέο βίντεο με τον «πιστολέρο» του Πειραιά

Newsbomb

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό της επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/11) σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν 15 άτομα εκ των οποίων τρία σοβαρά.

Οι έρευνες της αστυνομίας δεν έχουν ακόμα αποδώσει καρπούς καθώς δεν έχουν βρεθεί ούτε οι φίλοι του που τον συνόδευαν στο μαγαζί. Πιθανότατα να κρύβεται σε φιλικό σπίτι. Ο δράστης είναι αλλοδαπός με Αλβανική υπηκοότητα και είναι 31 ετών.

Οι Αρχές εκτιμούν πως ο δράστης της επίθεσης, είναι ο ίδιος που κρύβεται πίσω από τρία «χτυπήματα» σε νυχτερινά μαγαζιά στο κέντρο Αθήνας, στο Μεταξουργείο και τον Άγιο Παντελεήμονα. Μάλιστα, από την τελευταία επίθεση είχε χάσει τη ζωή του ένας άνδρας πατέρας δύο παιδιών. Επίσης φέρεται να έχει συλληφθεί 2 φορές από την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο βρέθηκαν 14 κάλυκες, ενώ περισσότερα στοιχεία αναμένεται να προκύψουν από τη βαλλιστική εξέταση. Παράλληλα, άνδρες της Αστυνομίας έχουν συλλέξει αποτυπώματα του δράστη που βρέθηκαν στο κλαμπ.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέσεις με συμμορία αλλοδαπών, η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της φωτογραφία και το όνομά του δράστη (Π. Α.) ωστόσο σύμφωνα με το νόμο για αδικήματα που δεν αφορούν τρομοκρατία, τρομοκρατική οργάνωση ή παιδική πορνογραφία πρέπει να κοινοποιηθεί στον δράστη η απόφαση και αν αυτός δεν κάνει ένσταση μέσα σε 48 ώρες τότε μπορεί να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.