ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό: Το αδίκημα παραγράφεται 31 Μαΐου

Δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό: Το αδίκημα παραγράφεται 31 Μαΐου

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο δικηγόρος Εμμανουήλ Ροδουσάκης, δικηγόρος 37χρονου ηθοποιού, κατά του οποίου έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά για εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού.

«Υπάρχει μια μηνυτήρια αναφορά του κυρίου που αναφέρατε σε βάρος του εντολέα μου. Ο εντολέας μου δηλώνει αθώος και ότι το περιεχόμενο της μήνυσης είναι αβάσιμο. Κάτι άλλο δεν τελεί σε γνώση μου. Πιστεύω ότι υπάρχει μια προσπάθεια σύνδεσής του με την άλλη δικογραφία, του κ. Λιγνάδη. Αυτή τη σκοπιμότητα βλέπω εγώ», είπε ο κ. Ροδουσάκης.

Μιλώντας για τη σχέση του εντολέα του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο ίδιος είπε ότι «Ο εντολέας μου ήταν φοιτητής στο Εθνικό Θέατρο και ο κ. Λιγνάδης ήταν καθηγητής, όχι δικός του. Υπήρξε συνεργασία μεταξύ τους επτά μηνών, διακεκομμένα».

«Ο εντολέας μου απομακρύνθηκε από την εργασία του. Το δυστυχές είναι ότι χωρίς να υπάρχει απόφαση, αυτός υφίσταται τις δυσμενείς συνέπειες», σημείωσε ο κ. Ροδουσάκης.

«Την Παρασκευή θα υποβάλουμε το υπόμνημα των εγγράφων εξηγήσεων, και μετά ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να ασκηθεί δίωξη ή να μπει η υπόθεση στο αρχείο. Το αδίκημα παραγράφεται 31 Μαΐου», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δεκαήμερο -«φωτιά»: Στο Αιγαίο ο τουρκικός στόλος – Στήνει «τείχος» η Ελλάδα, έρχονται και οι Γάλλοι