ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μένιος Φουρθιώτης: Απολογείται το Μ.Σάββατο- Κατηγορείται για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα

Μένιος Φουρθιώτης
ΙΝΤΙΜΕ

Το Μεγάλο Σάββατο θα κληθεί να περάσει το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ο Μένιος Φουρθιώτης και οι τρεις συγκατηγορούμενοι του.

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για να λάβει γνώση της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Τα αδικήματα που αποδίδονται στο Μένιο Φουρθιώτη είναι δυο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα και αφορούν στη σύσταση συμμορίας, την ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’εξακολούθηση, την διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία, την ηθική αυτουργία σε έκρηξη και οπλοφορία, την ηθική αυτουργια σε οπλοχρησία, την ηθική αυτουργία αυτουργία στην προμήθεια / κατοχή εκρηκτικής βόμβας, την ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά, την απόπειρα εκβίασης, την ψευδή καταγγελία και την πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

Αναφορικά με άλλους τρεις κατηγορούμενους, ασκήθηκε δίωξη κατά περίσταση για:

Σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συνεργεία σε ανθρωποκτονία, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και οπλοφορία από κοινού, οπλοχρησία κατ’εξακολούθηση, έκρηξη, προμήθεια κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας, διαδικεκριμένη περίπτωση φθοράς, παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μένιος Φουρθιώτης: Τι τον «πρόδωσε» - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει