ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δημήτρης Λιγνάδης σε ανακρίτρια: «Είστε προκατειλημμένη» - Ζήτησε εκ νέου κατ' αντιπαράσταση εξέταση

Δημήτρης Λιγνάδης σε ανακρίτρια: «Είστε προκατειλημμένη» - Ζήτησε εκ νέου κατ' αντιπαράσταση εξέταση

Το ανακριτικό κατώφλι, από το οποίο οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης στις 26 Φεβρουαρίου 2021, πέρασε και πάλι σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο σκηνοθέτης κλήθηκε σε νέα απολογία από την 19η ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί για δύο ακόμη υποθέσεις βιασμών, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την απόφαση για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση, καθώς πρόκειται για διαφορετικές δικογραφίες.

Λιγνάδης σε ανακρίτρια: Είστε προκατειλημμένη

Αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της ανακρίτριας ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστηρίζοντας ότι είναι προκατειλημμένη και δεν έχει κάνει δεκτό κανένα αίτημά του.

Ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περίπου μισή ώρα και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας παρέδωσε το υπόμνημα του, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και ζήτησε εκ νέου κατά αντιπαράσταση εξέταση.

«Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Αυτή τη στιγμή, ο κατηγορούμενος βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα.

Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας κατά την άφιξη του στην Ευελπίδων χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του εντολέα του και σχολίασε: «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας».

Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «στόχος ήταν όπως έχω πει να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού». Ο ποινικολόγος αναφερόμενος στον πελάτη του εξήγησε ότι «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής». Κλείνοντας την τοποθέτηση του ανέφερε ότι δεν προσδοκά τίποτα όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, αλλά -όπως είπε- ελπίζει «πως όταν φτάσει στο συμβούλιο η υπόθεση, ελπίζουμε τα μέλη του αυτεπαγγέλτως να διατάξουν την αποφυλάκιση του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Θρήνος στα Ιωάννινα για την άτυχη Αλεξάνδρα - Έχασε τη μάχη σε ηλικία 40 ετών