ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μπήκαν για βουτιά και κατέληξαν στο νοσοκομείο - Δείτε τι έπαθαν

Θεσσαλονίκη: Μπήκαν για βουτιά και κατέληξαν στο νοσοκομείο - Δείτε τι έπαθαν
INTIME NEWS

Περιπέτεια στην παραλία για τρεις νέους από τη Θεσσαλονίκη οι οποίοι μετά τη βουτιά κατέληξαν στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στο ThessNews, την Τετάρτη, 28 Αυγούστου, επισκέφθηκαν την παραλία του Ποταμού στην Επανομή.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις πέντε και εφόσον επέλεξαν το σημείο που θα στήσουν την ομπρέλα τους, είπαν να βουτήξουν στην θάλασσα.

Πλησιάζοντας στην παραλία αντιλήφθηκαν ότι λίγα μέτρα μέσα στο νερό ξεκινούσε μία σειρά από βράχια σε όλο το μήκος της ακτής, αυτό βέβαια δε στάθηκε εμπόδιο και θεωρώντας ότι κολυμπώντας θα περάσουνε από το δύσβατο σημείο, θα βρεθούνε στο καθαρό κομμάτι της ελεύθερης παραλίας. Αμέσως και οι τρεις βουτήξαν! Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγα δευτερόλεπτα να αρχίσουν τις φωνές λόγω των έντονων πόνων που αισθάνθηκαν την ώρα που περνούσαν επάνω από τη βραχώδη περιοχή.

Η παραλία της Επανωμής στη ΘεσσαλονίκηΙΝΤΙΜΕ

«Βουτήξαμε και αρχίσαμε να κολυμπάμε προσπαθώντας να περάσουμε πάνω από το δύσκολο σημείο, δεν μπορούσαμε να δούμε καθαρά τι κρύβεται κάτω από το νερό. Βράχια, πέτρες και θαλάσσια βλάστηση που είχε χρώματα κυρίως καφετιά. Ο πόνος που νιώσαμε ήταν ξαφνικός και έντονος. Όλοι μας είχαμε δερματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του κορμιού μας. Πόδια, κοιλιακή χώρα, αλλά ακόμη και στα γεννητικά μας όργανα. Ήταν αδύνατο να συνεχίσουμε το κολύμπι, έτσι επιλέξαμε να βγούμε προς τα έξω, αφού υποφέραμε πραγματικά και οι τρεις» περιγράφουν στην ThessNews.

Έντονες κοκκινίλες, αισθητό πρήξιμο, δυνατό τσούξιμο, φαγούρα και ένα ανυπόφορο αίσθημα καψίματος τους δημιούργησαν πανικό.

Έτσι και οι τρεις συμφωνούν να μεταβούν στο κοντινότερο εφημερεύον νοσοκομείο που ήταν ο «Άγιος Δημήτριος» στην Θεσσαλονίκη. «Δε μιλούσε κάνεις μέσα στο αυτοκίνητο, ήμασταν και οι τρεις φοβισμένοι και υποφέραμε από πόνους, τα σημάδια στα σώματα μας γινότανε λεπτό με το λεπτό όλο και εντονότερα, υποφέραμε πραγματικά» λένε.

Δείτε φωτογραφίες από τα σημάδια στα σώματα των τριών νέων

Μετά από 45λεπτα οι τρεις νέοι φτάνουν στο νοσοκομείο για να διαπιστώσουν πως δεν υπήρχε εφημερία δερματολόγου. Οι γιατροί του νοσοκομείου τους εφοδίασαν με αντιφλεγμονώδες και τους έδιωξαν. «Γεμίσαμε με φουσκάλες που έβγαζαν υγρό, οι περιοχές έγιναν μελανές» συμπληρώνουν.

Η παραλία της Επανωμής στη ΘεσσαλονίκηΙΝΤΙΜΕ

Επισκεπτόμενοι ιδιώτη δερματολόγο τους είπε ότι μάλλον πρόκειται για τσίμπημα από θαλάσσια ανεμώνη (σαρκοφάγο επικίνδυνο φυτό) και τους χορήγησε κορτιζόνη, αντισταμινικά και παυσίπονα. Οι βλάβες στα κορμιά τους θα παραμείνουν για μέρες, με άγνωστο αν θα αφήσουν μόνιμα σημάδια. Το συγκεκριμένο σαρκοφάγο φυτό προκαλεί έντονους πόνους, όπως αυτούς που περιέγραψαν οι τρεις νέοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο αδερφός του Πρινς

Ανατροπή: Fake news ο ομαδικός βιασμός πασίγνωστου παρουσιαστή στις Σπέτσες