ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Απαρηγόρητη η Ιωάννα - Τι είπε για τον «Γολγοθά» που βιώνει

Επίθεση με βιτριόλι: Απαρηγόρητη η Ιωάννα - Τι είπε για τον «Γολγοθά» που βιώνει

Για αρκετό καιρό θα παραμείνει στο νοσοκομείο η 34χρονη - Τι είπε για την 35χρονη κατηγορούμενη

Στην πέμπτη κατά σειρά χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (18/06) η Ιωάννα, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η επέμβαση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, εντούτοις η 34χρονη έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, δεδομένου ότι όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, θα παραμείνει για τουλάχιστον 3 μήνες στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί συνολικά σε 30 επεμβάσεις.

Όπως αναφέρει η Real News, η 34χρονη δηλώνει ικανοποιημένη από την προφυλάκιση της γυναίκας που φέρεται ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι.

«Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση αλλά και δικαίωση τώρα που η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στη φυλακή. Τίποτα βέβαια δεν μπορεί να απαλύνει τον δικό μου πόνο γι΄ αυτό που ζω», ανέφερε η 34χρονη Ιωάννα, σύμφωνα με τη Real News.

Είχε βοηθό η 35χρονη;

Σύμφωνα με τον Alpha, οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η 35χρονη να είχε βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο, ως προς την παρακολούθηση της Ιωάννας. Και αυτό γιατί η τοποθέτηση του πομπού μέσω του οποίου φέρεται να «έβλεπε» τις κινήσεις της 34χρονης είναι μια διαδικασία που απαιτεί ειδικές γνώσεις. Έτσι, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το σενάριο κάποιο άλλο άτομο να την βοήθησε, έστω και εν αγνοία του.

Την ίδια στιγμή, ο Alpha επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης υπήρχαν τρεις συσκευές απομακρυσμένου γεωεντοπισμού (GPS), γεγονός που τους κάνει να εξετάζουν το σενάριο η κατηγορούμενη να είχε κι άλλους «στόχους».

«Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη»

Η Ιωάννα αντέδρασε έντονα όταν έμαθε πως η κατηγορούμενη ζήτησε να κάνει μεροκάματα μέσα στη φυλακή, προκειμένου να βγει μια ώρα αρχύτερα.

Όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους η 34χρονη, «εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα». «Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη» είπε η Ιωάννα.

Από την άλλη, η 35χρονη προαυλίζεται μόνη της στις φυλακές Κορυδαλλού. Το συμβούλιο των φυλακών είναι εκείνο που θα αποφασίσει αν τελικά θα εργαστεί, είτε στη βιβλιοθήκη είτε στην καφετέρια όπως έχει ζητήσει.

Μέχρι στιγμής την έχει επισκεφτεί μόνο ο αδερφός της, ο οποίος της έφερε κάποια πράγματα που είχε ζητήσει ενώ η ίδια διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός διάσημος τραγουδιστής - Τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου