ΕΛΛΑΔΑ

Διακοπή ρεύματος στην Αττική: Δείτε σε ποιες περιοχές

Διακοπή ρεύματος στην Αττική: Δείτε σε ποιες περιοχές

Διακοπές ρεύματος σε ορισμένες περιοχές της Αττικής προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται το πρωί.

Τα προβλήματα εντοπίζονται σε τμήματα των περιοχών Αλίμου, Αργυρούπολης, Νέου Ηρακλείου και Αλσούπολης και η αποκατάσταση σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ αναμένεται σύντομα.

Καταστροφές από τη νεροποντή στην Αττική

Έντονες βροχές σάρωσαν την Αττική τα ξημερώματα της Τρίτης. Η Πυροσβεστική δέχτηκε πάνω από 125 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και κοπές δένδρων σε Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ν. Ηράκλειο, Ν. Ιωνία, Πειραιά και στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα στο Ν. Ηράκλειο ένα ξαφνικό μπουρίνι σάρωσε γειτονιές μέσα σε διάστημα μόλις 2,5 λεπτών ξηλώνοντας κεραμοσκεπές, ηλιακούς θερμοσίφωνες, τέντες και πέργολες ενώ προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα και δίκυκλα από τις πτώσεις δέντρων. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Το πρόβλημα εντοπίζεται από τη Μαρίνου Αντύπα στη γέφυρα της Φιλοθέης έως την Κύμης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μίλησε για τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν το Ν. Ηράκλειο.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ν. Ηρακλείου Ν. Μπάμπαλος σημείωσε πως όλα τα σχολεία λειτουργούν, με ένα δύο από αυτά να παρουσιάζουν κάποια μικρά προβλήματα. Πρόσθεσε πως στην περιοχή έσπασαν μέχρι και κολώνες της ΔΕΗ, ενώ έπεσαν και περισσότερα από 150 δέντρα, και σε οδικούς άξονες. Όπως επεσήμανε, θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για την απομάκρυνσή τους.

Στην περιοχή υπάρχουν προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση, καθώς προκλήθηκαν ζημιές στα καλώδια της ΔΕΗ.

Αυτήν την ώρα παραμένει κλειστή η οδός Πλαπούτα στο Ν. Ηράκλειο, από τρία μεγάλα δένδρα που έχουν πέσει και γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από την Τροχαία, ενώ κλειστοί -για τον ίδιο λόγο- είναι και οι οδοί Μαρίνου Αντύπα, Δερβενακίων και Ανατολής.

Αυτήν την ώρα επικρατεί κίνηση σε όλους τους οδικούς άξονες της Αττικής, αλλά σύμφωνα με την Τροχαία φαίνεται πως έχει πτωτική τάση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά - θερμό επεισόδιο με Oruc Reis: Ποια θα είναι η επόμενη NAVTEX των Τούρκων;