ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Εντοπίστηκαν οι δολοφόνοι της 50χρονης;

Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Εντοπίστηκαν οι δολοφόνοι της 50χρονης;

Σε απίστευτο αστυνομικό θρίλερ εξελίσσεται το άγριο φονικό που σημειώθηκε στην περιοχής της Αγίας Βαρβάρας στις 07/11, με θύμα μια 50χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκαν στις Σέρρες ένα αγόρι 15 ετών και ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων, τα οποία κοιμόντουσαν σε αυτοκίνητο.

Έπειτα από ερωτήσεις αστυνομικών φέρονται να ομολόγησαν πως σκότωσαν την 50χρονη στην Αγία Βαρβάρα και προσπάθησαν να διαφύγουν στη Βόρεια Ελλάδα.

Αυτή την ώρα οι δύο φερόμενοι δολοφόνοι μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ όπου θα πραγματοποιηθεί το κύριο μέρος της ανάκρισης. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις για το άγριο φονικό στα δυτικά προάστια της Αττικής, με τις αστυνομικές Αρχές να εκφράζουν αισιοδοξία για την εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί μαχαιρωμένη στην τραχηλική χώρα και στο πρόσωπο, μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Την Αστυνομία ενημέρωσε μια συγγενής της, που ανησύχησε όταν δεν απαντούσε το θύμα στα τηλεφωνήματα. Όταν οι Αρχές άνοιξαν την πόρτα, βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα της 50χρονης, η οποία εκτός από τα φονικά τραύματα από μαχαίρι που έφερε, ήταν και δεμένη χειροπόδαρα.

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών προσανατολίζονται περισσότερο στο ενδεχόμενο το κίνητρο των δραστών να ήταν προσωπικές διαφορές.

Η γυναίκα είχε χάσει το σύζυγό της και ζούσε με την κόρη της.

Δείτε την gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr