ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Πνίγηκε» η πόλη από τον κόσμο - Κορoνοπάρτι μέχρι τα ξημερώματα σε διάφορα σημεία

Βόλος: «Πνίγηκε» η πόλη από τον κόσμο - Κορoνοπάρτι μέχρι τα ξημερώματα σε διάφορα σημεία

Tι κι αν άνοιξε η Εστίαση; Οι Βολιώτες δεν καταλαβαίνουν τίποτα και συνεχίζουν να οργανώνουν κορoνοπάρτι μέχρι τα ξημερώματα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας στην οδό Τάκη Οικονομάκη και στον πεζόδρομο της Κουμουνδούρου, οι νεαροί και οι νεαρές που θέλουν να διασκεδάσουν αγνοώντας όλα τα προστατευτικά και περιοριστικά μέτρα για τη μη διασπορά του κορoνοϊού, “μετακόμισαν” στην άλλη πλευρά της πόλης, κάνοντας κορoνοπάρτι στην πλατεία Τζόρτζιο Ντε Κίρικο, απέναντι από το δημαρχείο.

Ο πεζόδρομος της οδού Μεταμορφώσεως μπροστά από το Ωδείο μετατράπηκε σε μία απέραντη πίστα όπου ο νεαρόκοσμος πίνει ποτά, χορεύει και τραγουδάει. Και φυσικά, μάσκα και αποστάσεις, ούτε για δείγμα, σύμφωνα με όσα καταγράφει ο φωτογραφικός φακός του TheNewspaper.gr.

Η συμμετοχή στο χθεσινοβραδινό κορωπάρτι ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κάθε προηγούμενο, ενώ οι νεαροί επιστράτευσαν κινητά ηχεία για να μεταδίδουν μουσική!

Την ίδια ώρα στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύονται έφηβοι και νεαρής ηλικίας άτομα, ενώ κάποιοι εξ αυτών στο πρόσφατο παρελθόν είχαν πάρει μέρος σε κορωνο…μαζώξεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον 22χρονο σάτυρο - Δικάζεται τη Δευτέρα, η πιθανή ποινή