ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο - Το κορονοπάρτι πριν το μαχαίρωμα του 60χρονου

Κορονοπάρτι Νέα Σμύρνη

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ανέβαζαν βίντεο από το κορονοπάρτι που είχαν στήσει στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα είχαν φτάσει μέχρι το σημείο να μαχαιρώσουν έναν 60χρονο που τους έκανε παρατήρηση.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το cnn.gr φαίνονται τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη λίγη ώρα πριν οι νεαροί επιτεθούν, σε έναν 60χρονο άνδρα που κατέβηκε να τους κάνει παρατήρηση γιατί τον ενοχλούσε η δυνατή μουσική.

Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών συνέλαβε 5 άτομα, ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι, και ταυτοποίησε ακόμα τρία άτομα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές τον άτυχο 60χρονο μαχαίρωσαν με σουγιά.

Δείτε τα βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Σε βάρος των 5 συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το τραγικό περιστατικό θορύβησε τους κατοίκους αλλά και την ΕΛ.ΑΣ. που φρόντισε να πάρει τα μέτρα της. Έτσι, το απόγευμα αλλά και το βράδυ της Πέμπτης (13/05) η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία ήταν έντονη.

Τόσο η ομάδα ΟΔΟΣ όσο και άλλες αστυνομικές μονάδες, αναπτύχθηκαν στο σημείο. Στόχος, προφανώς, να αποτραπεί ανάλογη συγκέντρωση με αυτή που οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή με θύμα τον 60χρονο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Στην Ελλάδα ο Γιάννης Λαγός για να εκτίσει την ποινή του - Βίντεο με την μεταγωγή του