ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Σμύρνη: Πέντε συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι σε 60χρονο

Νέα Σμύρνη: Πέντε συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι σε 60χρονο

Νέα Σμύρνη: Σε 5 συλλήψεις και 8 ταυτοποιήσεις ατόμων προχώρησε η Αστυνομία για τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός 60χρονου στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για το περιστατικό στο οποίο, ο 60χρονος φέρεται να έκανε παρατήρηση σε νεαρούς που συμμετείχαν σε κορονοπάρτι, με έναν από αυτούς να τον μαχαιρώσει στο γλουτό.

Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών συνέλαβε 5 άτομα, ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι, και ταυτοποίησε ακόμα τρία άτομα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές τον άτυχο 60χρονο μαχαίρωσαν με σουγιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Σε βάρος των 5 συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το τραγικό περιστατικό θορύβησε τους κατοίκους αλλά και την ΕΛ.ΑΣ. που φρόντισε να πάρει τα μέτρα της. Έτσι, το απόγευμα αλλά και το βράδυ της Πέμπτης (13.05) η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία ήταν έντονη.

Τόσο η ομάδα ΟΔΟΣ όσο και άλλες αστυνομικές μονάδες, αναπτύχθηκαν στο σημείο. Στόχος, προφανώς, να αποτραπεί ανάλογη συγκέντρωση με αυτή που οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή με θύμα τον 60χρονο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε - Τραγική φιγούρα η μητέρα της