ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός σε τροχαίο 40χρονος μοτοσικλετιστής

Νέα τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός σε τροχαίο 40χρονος μοτοσικλετιστής

Νέα τραγωδία ξημέρωσε για τη Ρόδο καθώς τα σήμερα ξημερώματα έχασε τη ζωή του ένας μοτοσικλετιστής, ο οποίος κινούνταν στη Λεωφόρο Ηρακλειδών.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 40χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα.

Ο 40χρονος, πατέρας δύο παιδιών, είχε σχολάσει από το ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου εργάζεται και κατευθύνονταν με την μοτοσικλέτα του στο σπίτι του.

Ο 25χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Ρόδου και παραπέμπεται σήμερα στον Εισαγγελέα. Τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε η νέα τραγωδία στο νησί της Ρόδου, αναζητούν μέσα από την έρευνα που ξεκίνησαν αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του 40χρονου βυθίζει για μια ακόμα φορά στο πένθος την τοπική κοινωνία της Ρόδου, Ο άτυχος, κατάγονταν από το Παραδείσι και τη Δαματριά και ήταν εξαιρετικά αγαπητός ο ίδιος και η οικογένειά του στην τοπική κοινωνία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες, ένα ακόμα νέος 35 ετών, που κατάγονταν από τον Αρχάγγελο, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, ενώ ένας 63χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης εντός πόλεως, βρίσκεται επίσης διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Ρόδου και αναμένεται να διακομιστεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Σάμου, καθώς στο Νοσοκομείο της Ρόδου δεν υπάρχει αυτές τις μέρες άδειο κρεβάτι στην εντατική μονάδα.

Δείτε φωτογραφίες από το συγκλονιστικό τροχαίο στην gallery που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Αγωνία για την 29χρονη Γαλλίδα που αγνοείται - Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της