ΕΛΛΑΔΑ

Μαγνησία: Γάμος «εστία» κορονοϊού - Δεκάδες κρούσματα

Γάμος κρούσματα Μαγνησία
PIXABAY

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και στο νοσοκομείο Βόλου για κορονο-γάμο που έγινε στην περιοχή του δήμου Ρήγα Φεραίου και ως φαίνεται εξελίχτηκε σε «βόμβα» κορονοϊού.

Συνεχίζεται η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ειδικά ύστερα από τελετές, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ύστερα από το μνημόσυνο, στο οποίο βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό τουλάχιστον έξι άτομα, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr ένας γάμος που έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου έγινε εστία υπερμετάδοσης του ιού.

Ειδικότερα, ο γάμος που τελέστηκε σε ιερό ναό της περιοχής ήταν η αφορμή για συνωστισμό με αποτέλεσμα να έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 20 θετικά κρούσματα COVID. Μάλιστα, κάποιοι από την οικογένεια του νιόπαντρου ζευγαριού με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσαν όσους ήρθαν σε επαφή, προκειμένου να υποβληθούν σε διαγνωστικό τεστ.

Να σημειωθεί ότι η Μαγνησία, παραμένει στην κίτρινη ζώνη των κρουσμάτων, με αρκετά θετικά περιστατικά να καταγράφονται στους Δήμους Βόλου και Ρήγα Φεραίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια: «Σκότωσε το αγγελάκι μου, να αυτοκτονήσει» - Τα πρώτα λόγια του πατέρα της 6χρονης