ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Για συνθήκες καύσωνα από τα μέσα της εβδομάδας προειδοποιεί ο Αρναούτογλου

Καιρός: Για συνθήκες καύσωνα από τα μέσα της εβδομάδας προειδοποιεί ο Αρναούτογλου
INTIME

Καιρός: Μετά το μελτέμι έρχεται ο καύσωνας - Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα και μετά - Τι προβλέπει ο προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου.

Σε τροχιά «σταδιακής και παράλληλα αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας» εισέρχεται μεγάλο τμήμα της χώρας την ερχόμενη εβδομάδα, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook o Σάκης Αρναούτογλου, προγνώστης καιρού της ΕΡΤ.

Όπως προσθέτει, το κύμα ζέστης θα έχει τοπικά και χαρακτηριστικά καύσωνα.

Ο κ. Αρναούτογλου συνοδεύει την ανάρτηση με μετεόγραμμα, προκειμένου να υπολογίσουν οι ενδιαφερόμενοι χονδρικά τις θερμοκρασίες στις περιοχές τους.

Ακολουθεί η πλήρης ανάρτηση:

«Σε τροχιά σταδιακής και παράλληλα αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας εισέρχεται μεγάλο τμήμα της χώρας την ερχόμενη εβδομάδα. Εντονότερο αλλά και παρατεταμένο φαίνεται να είναι το κύμα ζέστης (όπου τοπικά θα έχει και τα χαρακτηριστικά καύσωνα) από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας! Για να υπολογίστε χοντρικά τις θερμοκρασίες στην περιοχή σας (καθώς θα υπάρξουν περιοχές οπου το μελτέμι θα “συγκρατήσει” αρκετά τον υδράργυρο συγκριτικά με άλλες περιοχές) διαβάστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες στο μετεόγραμμα, ενώ για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξουν αναφορές μέσα από τη σελίδα μου εδώ στο Facebook!Με εκτίμησηΣάκης Αρναούτογλου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απογοήτευση Πετρούνια για ΕΡΤ: Ατόπημα και άδικο - Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν