ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Μυστήριο με τη δολοφονία Ινδού

Ρέθυμνο: Μυστήριο με τη δολοφονία Ινδού

Τραγική κατάληξη είχε η απαγωγή ενός 44χρονου Ινδού στο Ρέθυμνο. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε ελαιώνα στην περιοχή Λατζιμάς.

Μάλιστα, το άψυχο σώμα του έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Ο εφιάλτης του ξεκίνησε στις 13 Μαρτίου

Όλα ξεκίνησαν στις 13 Μαρτίου, όταν χάθηκαν τα ίχνη του Ινδού. Ο ομοεθνής συγκάτοικός του κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι ο άτυχος φίλος του είχε πέσει θύμα απαγωγής. Και έτσι έγινε, καθώς ένα τηλεφώνημα από άγνωστους που έγινε στη σύζυγο του θύματος που βρίσκεται στην Ινδία αποκάλυψε την ανατριχιαστική αλήθεια. Ο άνδρας της ήταν στα χέρια απαγωγών, οι οποίοι ζητούσαν λύτρα από τη γυναίκα του. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ασφάλεια Ρεθύμνου που ξεκίνησε έρευνες σχετικά με την υπόθεση.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο άτυχος άνδρας θα βρισκόταν, δέκα μέρες περίπου αργότερα, δολοφονημένος μέσα σε έναν ελαιώνα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Α. Παπαδομανωλάκης, που διενεργεί τη νεκροψία, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η δολοφονία του έγινε πριν από λίγα 24ωρα.

Πίσω από την απαγωγή... ένας 24χρονος Ινδός

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 24χρονο Ινδός, ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους απαγωγείς του 44χρονου ομοεθνή του. Ωστόσο, οι Αρχές δεν γνωρίζουν ποιο ήταν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία.