ΕΛΛΑΔΑ

Ωρωπός: Τραγικός θάνατος για δύο ηλικιωμένους - Έπεσαν με το αμάξι στη θάλασσα (photos)

θάλασσα
Οι έρευνες των Αρχών στη θάλασσα
apopsi

Ανείπωτη τραγωδία στον Ωρωπό με δύο ηλικιωμένους να χάνουν τη ζωή τους την Κυριακή όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα.

Το Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν οι ηλικιωμένοι βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης του λιμανιού της Σκάλας Ωρωπού, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο νερό. Αμέσως σήμανε συναγερμός, με το Λιμενικό, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία να σπεύδουν στο σημείο

Εικόνες από το δυστύχημα:

Ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών έσπευσε για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβαινόντων, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο 88χρονος άνδρας και η 79χρονη γυναίκα ανασύρθηκαν νεκροί. Λίγη ώρα αργότερα ανασύρθηκε και το αυτοκίνητο από τα νερά του λιμανιού.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του Λιμενικού, όπου αναφέρθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν κοντά στο σημείο όπου «δένουν» τα ferry boats που εκτελούν το δρομολόγιο ΩρωπόςΕρέτρια, αρκετά κοντά στη θάλασσα. Η πτώση στο νερό αποδίδεται πιθανότατα σε λάθος χειρισμό, ενώ οι δυο επιβαίνοντες δεν κατάφεραν να βγουν από το όχημα καθώς φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας, καθώς δεν μπόρεσαν να τις αφαιρέσουν και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Τη στιγμή που το αυτοκίνητο έπεφτε στο νερό, μια διερχόμενη γυναίκα είδε το συμβάν και ειδοποίησε το λιμενικό. Την ίδια στιγμή, ιδιώτης δύτης έπεσε στο νερό και εντόπισε τους δυο άτυχους ηλικιωμένους. Ξεκάθαρη εικόνα για τα αίτια του δυστυχήματος δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο, θα διενεργηθεί έρευνα για να εξακριβωθεί το πώς και γιατί το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: «Παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου» - 49χρονος δολοφόνησε τη 48χρονη σύζυγό του

Εγκατάλειψη μωρού στο Αρχαιολογικό Μουσείο: Αυτός είναι ο άνδρας που ψάχνει η ΕΛΑΣ

Καιρός - Μαρουσάκης: Πότε θα «καθαρίσει» η υγρασία – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας