ΕΛΛΑΔΑ

Σχολεία: Σήμερα το τρίτο self test για μαθητές και εκπαιδευτικούς - Πού δηλώνεται το αποτέλεσμα

Σχολεία: Σήμερα το τρίτο self test για μαθητές και εκπαιδευτικούς - Πού δηλώνεται το αποτέλεσμα
Βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να προσκομίσουν αύριο Παρασκευή όλοι οι μαθητές από 4 έως 18 ετών
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να προσκομίσουν την Παρασκευή όλοι οι μαθητές από 4 έως 18 ετών καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί

Το τρίτο self test της εβδομάδας για μαθητές και εκπαιδευτικούς θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή θα γνωρίζουμε τον αριθμό των εκπαιδευτικών και των μαθητών που μολύνθηκαν από την Τρίτη 11 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

Με αγωνία κυβέρνηση, επιστήμονες, γονείς και μαθητές περιμένουν τα αποτελέσματα του τρίτου self test των μαθητών που θα γίνει σύμφωνα με το πρωτόκολλο το απόγευμα της Πέμπτης.

Τα αποτελέσματα του σημερινού, τρίτου self test που υποχρεούνται να κάνουν την πρώτη εβδομάδα από την επανέναρξη των σχολείων μαθητές και εκπαιδευτικοί προκειμένου να προσέλθουν την Παρασκευή στις σχολικές αίθουσες θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέχρι το βράδυ Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το αποτέλεσμα του ελέγχου τους, θετικό ή αρνητικό.

Η δήλωση και το αποτέλεσμα για τις δημόσιες σχολικές μονάδες καταχωρίζεται στη πλατφόρμα edupass.gov.gr για τα δημόσια σχολεία και στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr για τα ιδιωτικά.

Βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να προσκομίσουν αύριο Παρασκευή όλοι οι μαθητές από 4 έως 18 ετών καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί.

Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν Rapid test έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση της Παρασκευής (14/1).

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο ΕΟΔΥ για την εβδομάδα αναφοράς 03 Ιανουαρίου 2022 - 09 Ιανουαρίου 2022, εντοπίστηκαν 43.386 κρούσματα στις ηλικίες 4-18 ετών.

Θέμα χρόνου είναι στο μεταξύ την επόμενη εβδομάδα να καλυφθούν τα κενά από τους νοσούντες εκπαιδευτικούς με την πρόσληψη τουλάχιστον 4000 αναπληρωτών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο πρωθυπουργός θα αποκαλύψει σήμερα το σχέδιο για τη δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού

Άγρια επίθεση σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ

Κακοκαιρία Διομήδης: Νεκρή εντοπίστηκε η 24χρονη που αγνοούνταν στις Σέρρες

Σεισμός τώρα στη Θεσσαλονίκη

Survivor: Το σέξι ατύχημα της Ευρυδίκης – Φόρεσε δανεικό μαγιό στο αγώνισμα (vid)