ΕΛΛΑΔΑ

Ψαθάς στο Newbsomb.gr: «Είμαστε σε εγρήγορση για επιδείνωση του χιονιά - Δύσκολες οι επόμενες μέρες»

Ψαθάς στο Newbsomb.gr: «Είμαστε σε εγρήγορση για επιδείνωση του χιονιά - Δύσκολες οι επόμενες μέρες»
Τι δήλωσε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων
Φυλλένια Γκότση/Newsbomb.gr

Ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, μίλησε στο Newsbomb.gr για την κατάσταση που επικρατεί από την επέλαση της «Ελπίδας» αλλά και για τις επόμενες ώρες.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει κυκλώσει τη χώρα μας και «σφυροκοπά» την Εύβοια, με τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, να αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο, Γιώργο Ψαθά, ο οποίος έκανε λόγο για διαχειρίσιμα προβλήματα σε χωριά της περιοχής ενώ αρκετά προβλήματα υπάρχουν στον επαρχιακό δρόμο Στενής - Στροπόδων.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει πυκνή χιονόπτωση, από τα 200 μέτρα και πάνω. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαρχιακό δρόμο Στενής - Στροπόδων, αλλά και σε ωστόσο αλλά είναι διαχειρίσιμα. Η κακοκαιρία που αναμένεται τις επόμενες ημέρες μας κρατάει σε εγρήγορση σαν δήμο Διρφύων -Μεσσαπίων. Τη Δευτέρα συγκεκριμένα αναμένονται πολλά προβλήματα στο Δήμο σύμφωνα με όσα μας έχουν πει οι μετεωρολόγοι και τα προγνωστικά δεδομένα. Αναμένουμε πυκνές χιονοπτώσιεις και είμαστε προετοιμασμένοι για τις επόμενες 4 ημέρες», δήλωσε ο κύριος Ψαθάς.

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για Εύβοια

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, έκανε λόγο για ραγδαία επιδείνωση του καιρού, με χιονοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, τη Δευτέρα στην Εύβοια, με τα χιόνια να φτάνουν ακόμα και στις παράκτιες περιοχές.

Οι χιονοπτώσεις θα είναι αρκετά ως πολύ πυκνές κατά διαστήματα κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της Δευτέρας σε Μαγνησία, ανατολική Στερεά, Αττική, βορειοανατολική Πελοπόννησο και Εύβοια. Μετά το μεσημέρι τα χιόνια θα πυκνώσουν στην Αττική.

Ο Σάκης Αρναούτογλου συνιστά προσοχή σε όσους ταξιδέψουν από το απόγευμα της Δευτέρας μεταξύ Αθήνας – Λαμίας και μέχρι το Βόλο καθώς τα χιόνια θα συνοδεύονται από σφοδρούς ανέμους και θα έχουν τη μορφή χιονοθύελλας. Η Εύβοια αναμένεται να δεχθεί μεγάλο ύψος χιονιού, όπου τη Δευτέρα και κατά τη διάρκεια της Τρίτης αναμένεται χιονόστρωση 40 – 50 εκατοστών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βόμβα... 8.000 ευρώ την εβδομάδα στο Survivor

«Ελπίς»: Χιόνια και πολικό ψύχος και στην Αττική - Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Προειδοποίηση Αρναούτογλου για την Εύβοια - Μισό μέτρο χιόνι μέχρι τη θάλασσα!

Αποκαλυπτική Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω κάνει σεξ στη μέση του δρόμου»

Τρίτη δόση: Ποιοι θα θεωρούνται μη εμβολιασμένοι από 1η Φεβρουαρίου