ΕΛΛΑΔΑ

Χειρουργείο για τον μαθητή που ξυλοκοπήθηκε άγρια στα Μελίσσια

Χειρουργείο για τον μαθητή που ξυλοκοπήθηκε άγρια στα Μελίσσια
Η επίθεση σε βάρος του 16χρονου έργινε το βράδυ του Σαββάτου.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Μελίσσια: Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 16χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια το βράδυ του Σαββάτου.

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 16χρονος μαθητής, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα ανηλίκων, έξω από γνωστό ψητοπωλείο στα Μελίσσια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα άγρια χτυπήματα που δέχτηκε είχαν ως αποτέλεσμα να του προκαλέσουν συντριπτικό κάταγμα στη μύτη, θλαστικά τραύματα και μώλωπες. Το σοβαρότερο τραύμα το έφερε στο κεφάλι, ενώ οι δράστες τον χτύπησαν και σε πολλά άλλα σημεία του σώματός του.

Όταν το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Αμαρουσίου, αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι θα του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και θα αποχωρήσει. Ωστόσο, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της βλάβης που είχε υποστεί στη μύτη.

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού του έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου έξω από ψητοπωλείο, όπου βρισκόταν ο 16χρονος μαθητής. Το θύμα και ο οργανωτής της σε βάρος του επίθεσης φέρονται να είχαν ανταλλάξει νωρίτερα μηνύματα. Οι δυο τους είχαν προσωπικές διαφορές ήσσονος σημασίας.

Ο οργανωτής της επίθεσης θεώρησε το μήνυμα που έλαβε από τον 16χρονο προσβλητικό και αποφάσισε να εκδικηθεί. Έτσι, συγκέντρωσε πέντε άτομα από την παρέα του και έστησε ενέδρα στον 16χρονο που βρισκόταν μαζί με έναν φίλο του.

Μόλις η ομάδα των έξι ανήλικων δραστών είδε τον 16χρονο άρχισε να τον χτυπά με αγριότητα. Μετά τον ξυλοδαρμό ειδοποιήθηκε από το θύμα η Αστυνομία που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των ανήλικων δραστών, ενώ δίωξη αναμένεται να ασκηθεί και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Διαβάστε επίσης:

Μελίσσια: Ανήλικοι έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν 16χρονο για ένα SMS