ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί πάει πίσω το αίτημα αποφυλάκισης της Πισπιρίγκου - «Μίλησε» το tablet της Τζωρτζίνας

Γιατί πάει πίσω το αίτημα αποφυλάκισης της Πισπιρίγκου - «Μίλησε» το tablet της Τζωρτζίνας
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας
INTIME

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με το θάνατο των τριών κοριτσιών - Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καθυστερήσει την αίτηση αποφυλάκισής της - Τι «έδειξε» το tablet της Τζωρτζίνας.

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση της Πάτρας με το θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, καθώς οι νέες αποκαλύψεις φέρνουν ανατροπές σε όλα τα δεδομένα.

Η μητέρα των κοριτσιών, η οποία κατηγορείται ήδη για τη δολοφονία του ενός, της 9χρονης Τζωρτζίνας, διατράνωνε πως θα καταθέσει άμεσα αίτημα αποφυλάκισης καθώς θεωρούσε πως τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές είναι ελλιπή και δεν δικαιολογούν την κράτησή της. Αυτό όμως φαίνεται πως άλλαξε...

Αν και αρχικά δήλωνε πως δεν ευθυνόταν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποκαλύφθηκε ότι στον οργανισμό του κοριτσιού βρέθηκε η ουσία κεταμίνη. Στη συνέχεια ισχυριζόταν πως το λάθος ήταν των γιατρών, ωστόσο πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η κεταμίνη είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα ώρες πριν καταλήξει και βρέθηκε στα ούρα της 9χρονης, καθώς είχε προλάβει μεταβολιστεί.

«Μίλησε» το θαμμένο tablet της Τζωρτζίνας

Και κάπου εδώ μπαίνει στη θανατηφόρα εξίσωση το tablet της 9χρονης Τζωρτζίνας, το οποίο τάφηκε μαζί με το παιδί κατόπιν απόφασης της ίδιας της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι Αρχές ωστόσο προχώρησαν στην εκταφή του παιδιού και στην ανάσυρση του tablet που έφερε ένα μεγάλο κομμάτι του παζλ που έλειπε από το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως προέκυψε από τα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ και αποκάλυψε το MEGA, η 33χρονη κατηγορούμενη αναζητούσε μέσω Google διάφορες φαρμακευτικές ουσίες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας, μεταξύ αυτών και της κεταμίνης που σκότωσε το παιδί. Τρεις ημέρες μάλιστα πριν τον μαρτυρικό θάνατο, στις 26 Ιανουαρίου, λόγω των αναζητήσεων που έκανε το προηγούμενο διάστημα στο διαδίκτυο, η Google εμφάνιζε προσφορές και διαφημίσεις κεταμίνης στο επίμαχο tablet.

«Ο δεκάλογος του τάμπλετ που περιμένουμε να δούμε, αφορά στην εύρεση των αναζητήσεων των ουσιών που έχουν βρεθεί, τις παραγγελίες, τις διαδρομές, τις επικοινωνίες, τα πρόσωπα, τα ηλεκτρονικά ίχνη, τις συναντήσεις προσώπων, τις ταυτοποιήσεις προσώπων μέσω κεραιών κινητής, την ανάκτηση διαγεγραμμένων και τέλος τις επαφές», δήλωσε ο Μανώλης Σφακιανάκης, διευθυντής του Ινστιτούτου CSI.

198 ψευδοτέστ είχε κάνει η Πισπιρίγκου με τον βηματοδότη της Τζωρτζίνας

Παράλληλα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει «ψευδοτεστ» στη Τζωρτζίνα, συνολικά 198 μέσα σε 7 μήνες, όταν σε άλλες περιπτώσεις ο μέσος αριθμός φτάνει στα 15-20.

Σύμφωνα με όσα υπογράμμισε, η Ρούλα Πισπιρίγκου μετέδιδε δεδομένα λίγο πριν δώσει την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, ενώ έφτασε να σταματήσει την προσπάθεια ανάνηψης για να… μεταδώσει δεδομένα.

Παράλληλα, τα περιστατικά βραδυκαρδίας δεν ήταν μόνο στο νοσοκομείο και τα οποία κατέγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να τα δείξει στους γιατρούς.

Όπως κατέγραψε ο βηματοδότης το 9χρονο κορίτσι είχε ανεξήγητες βραδυκαρδίες στο σπίτι της, τον Δεκέμβριο του 2021, χωρίς κανείς από το περιβάλλον της να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι μετά τους γιατρούς, σειρά να καταθέσουν θα πάρουν οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.