ΕΛΛΑΔΑ

Το «Κυνήγι της Σμαραγδένιας Πάπιας»: Το νέο παιχνίδι μυστηρίου θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους!

Το «Κυνήγι της Σμαραγδένιας Πάπιας»: Το νέο παιχνίδι μυστηρίου θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους!

Ένα μυστήριο βγαλμένο από τις αρχές του 20ού αιώνα καλούνται να λύσουν μικροί και μεγάλοι επίδοξοι ερευνητές στις 8 Μαΐου στη Ρεματιά Χαλανδρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Σε αυτή την πολύχρωμη γιορτή που ζωντανεύει και πάλι, οι επίδοξοι ντετέκτιβ πρέπει να σκεφτούν συνδυαστικά, δημιουργικά και με τη φαντασία στο έπακρο για να ψηφίσουν τον δράστη της κλοπής της Σμαραγδένιας Πάπιας!

Ἐν Ἀθήναις, Μάϊος 1905

Ἡ μυστηριώδης ἐξαφάνισις τῆς Σμαραγδένιας Πάπιας, μιας πολύτιμης καρφίτσας, ἀναστάτωσε τὴν ἡσυχία τοῦ Κῆπου. Οἱ φύλακες ἀπέκλεισαν τὸν χῶρον καὶ ὅλοι ὅσοι ἧσαν παρόντες στὸ συμβάν θὰ παραμείνουν ἐκεί μέχρι νὰ διαλευκανθεῖ ἡ ὑπόθεσις. Οἱ παίκτες ἀναλαμβάνουν τὸν ρόλο ντετέκτιβ, ἀνακρίνουν καὶ παρατηροῦν τοὺς ὑπόπτους εἰς τὴν ἀναζήτησιν τῆς ἀλήθειας. Ποιὰ λεπτομέρεια θὰ προδώσει τὸν ἔνοχο;

Οι οκτώ ύποπτοι (ρόλοι που θα υπηρετήσουν ηθοποιοί) έχουν ένοχα μυστικά, που μόνο ένα έμπειρο μάτι μπορεί να αποκαλύψει. Έτσι, δεν αρκεί μόνο η ανάκριση, οι παίκτες θα παραλάβουν το καρνέ ερευνητή για να κρατούν τις σημειώσεις τους σχετικά με τις κινήσεις, τα αντικείμενα και τα χαρακτηριστικά των υπόπτων. Τέλος, η Κυριακάτικη εφημερίδα θα τους τροφοδοτήσει με τις πληροφορίες-κλειδιά για να φτάσουν σε ασφαλές συμπέρασμα.

Το παιχνίδι απευθύνεται μόνο σε ενήλικες και παιδιά από 9+ ετών με καθοδήγηση από ενήλικα και έχει διάρκεια περίπου 1,5 ώρα. Οι ομάδες που θα μαντέψουν σωστά θα συμμετέχουν σε κλήρωση και θα ανταμειφθούν για τις ικανότητές τους με πλούσια δώρα.

Με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών για την αποφυγή συνωστισμού, συστήνεται να κάνετε την κράτησή σας έγκαιρα.

Αιτήσεις Συμμετοχής εδώ.

Website: www.theacropolistreasurehunt.com/duck

Με την ευγενική χορηγία: Copyplus

Εκτυπώσεις – Γραφιστικές εφαρμογές - Δώρα