ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Άγριος ξυλοδαρμός 44χρονης μητέρας από τον 17χρονο γιο της - Της έσπασε τη μύτη

Αστυνομία
Αρχικά ο ανήλικος επιτέθηκε φραστικά κατά της μητέρας του με ακραίες εκφράσεις, ενώ στη συνέχεια την γρονθοκόπησε
Intime News

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος δράστης, μετά τον ξυλοδαρμό, κατάφερε να φύγει με το πρώτο πλοίο από την Μύκονο, ενώ αναζητείται από τις Αρχές

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν το Σάββατο (18/6) θαμώνες καφέ στα Ματογιάννια της Μυκόνου, όταν ένας 17χρονος άρχισε να χτυπά με μανία την ίδια του την μητέρα.

Αρχικά ο ανήλικος επιτέθηκε φραστικά κατά της μητέρας του με ακραίες εκφράσεις, ενώ στη συνέχεια την γρονθοκόπησε, μπροστά στα μάτια των δυο μικρών αδερφών του.

Όταν ο 17χρονος είδε την μητέρα του μέσα στα αίματα, η οποία αιμορραγούσε από την σπασμένη μύτη που της προκάλεσαν τα χτυπήματα, έσπευσε να εξαφανιστεί. Στη συνέχεια η ίδια κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και υπέβαλε μήνυση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος δράστης κατάφερε να φύγει με το πρώτο πλοίο από το νησί των ανέμων.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις δέκα το βράδυ. Η 44χρονη μητέρα, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί, καθόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της στο καφέ, στα Ματογιάννια.

Ξαφνικά και σύμφωνα με την καταγραφή του συμβάντος από την Αστυνομία, ο γιος της σηκώθηκε πάνω και σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να εκτοξεύει εναντίον της ύβρεις και κατάρες. Μάλιστα φέρεται να της είπε «εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο».

Στη συνέχεια της επιτέθηκε και της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μάνα και γιος είχαν μια συζήτηση, διαφώνησαν και για μία ασήμαντη αφορμή, ο νεαρός επιτέθηκε στη μητέρα του.