ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Ήταν πονεμένοι άνθρωποι» – Το δράμα της μάνας και του γιου που έπεσαν στη θάλασσα

Θεσσαλονίκη: «Ήταν πονεμένοι άνθρωποι»
Συγγενείς και φίλοι εκφράζουν την οδύνη τους για την τραγική κατάληξη της οικογένειας
Intime News

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά στην οδό Γαμβέττα στη Θεσσαλονίκη λόγω της οικογένειας που μέσα σε δύο χρόνια ξεκληρίστηκε και σκόρπισε στο πένθος φίλους και συγγενείς.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 έφυγε από τη ζωή -υπό άγνωστες συνθήκες- η αδελφή του 50χρονου και λίγους μήνες αργότερα ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σύμφωνα με δηλώσεις κατοίκων στο thesstoday. Μητέρα και γιος σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα μετά τον θάνατο του πατέρα και της κόρης είχαν περιορίσει σημαντικά τις κοινωνικές τους συναναστροφές.

Παράλληλα, οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την οδύνη τους για την τραγική κατάληξη της οικογένειας. «Ήταν πολύ ήσυχοι άνθρωποι. Δεν μιλούσαν πολύ και δεν τους βλέπαμε πολύ, λέγαμε μόνο μια καλημέρα. Η οικογένεια ήταν πονεμένοι άνθρωποι. Ο πατέρας δεν είχε αντέξει τον χαμό της κόρης του. Είμαστε συγκλονισμένοι και δεν μπορούμε να πιστέψουμε το κακό που έγινε και πώς πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Ξεκληρίστηκε ολόκληρη η οικογένεια».

Από την πλευρά του ο θείος του 50χρονου επεσήμανε πως στάθηκε στο πλευρό της 72χρονης και του 50χρονου ώστε να ξεπεράσουν ψυχολογικά τον χαμό των δικών τους ανθρώπων, όμως ποτέ δεν πίστεψε ότι θα έφταναν στο σημείο να βάλουν τέλος στην ίδια τους τη ζωή και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. «Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας καθώς χάθηκε ολόκληρη η οικογένεια μέσα σε ενάμιση χρόνο. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά, ούτε η μητέρα ούτε ο γιος. Προσπαθούσα να τους βοηθήσω όπως μπορούσα. Τελευταία φορά τους είδα το Σάββατο αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που θα ακολουθούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ThessToday και πρόσθεσε ότι «δυστυχώς η μητέρα είχε αναφέρει αρκετές φορές ότι θα ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της. Είχαν νοσηλευτεί και οι δύο σε ιδρύματα πριν από λίγο καιρό. Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρώτη εκτίμηση από την ιατροδικαστή δεν έδειξε ίχνη πάλης στα χέρια της μητέρας και του παιδιού της, ενώ αύριο αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς των θυμάτων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μητέρα και γιος ήταν δεμένοι με χειροπέδες μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Επιπλέον, στο Ι.Χ. φαίνεται πως υπήρχαν και σακιά με άμμο.

Σχετικές ειδήσεις