ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα - Δολοφονία 35χρονης: Δεν ήταν κοινωνικοί, συχνοί οι καβγάδες, λένε οι γείτονες

Λάρισα - Δολοφονία 35χρονης: Δεν ήταν κοινωνικοί, συχνοί οι καβγάδες, λένε οι γείτονες
Σε άθλια κατάσταση ήταν το διαμέρισμα που βρέθηκε η 35χρονη δολοφονημένη.
OnLarissa

Ο Πακιστανός σύντροφος της 35χρονης αναζητείται από τις αρχές ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Συνεχώς προκύπτουν νέα στοιχεία για το ζευγάρι στη Λάρισα, τόσο από τις καταθέσεις γειτόνων όσο και από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της δολοφονημένης 35χρονης.

Σύμφωνα με περίοικους του ζευγαριού, δεν είχαν πολλές σχέσεις με τη γειτονιά, κυκλοφορούσαν κυρίως βραδινές ώρες και είχαν αρκετές εντάσεις.

Όπως αναφέρει το OnLarissa το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά, ενώ πληροφορίες για ενδοοικογενειακή βία έχουν και οι άντρες της ΕΛΑΣ που διερευνούν την υπόθεση.

Στο OnLarissa μίλησε εργαζόμενος σε παρακείμενη επιχείρηση, περιγράφοντας τις στιγμές που ανακαλύφθηκε το άψυχο σώμα της 35χρονης.

Για τις συνθήκες θανάτου της 35χρονης που βρέθηκε χθες Παρασκευή νεκρή σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας, μίλησε και ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης.

Μετά το πέρας της νεκροψίας νεκροτομής ο κ. Κραβαρίτης τόνισε πως πτώμα σε προχωρημένη σήψη, φέρει συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι προκληθέν από αμβλύ όργανο, τονίζοντας πως πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Μάλιστα, τοποθετεί το χρόνο θανάτου στη μία εβδομάδα από σήμερα.

Αναζητείται ο σύντροφός της

Εκτεταμένη έρευνα έχουν στήσει οι αρχές προκειμένου να βρεθεί ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Νewsbomb ότι «η 35χρονη Ελληνίδα και ο Πακιστανός σύντροφός της είχαν προστριβές. Η σχέση τους δεν ήταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήρεμη το τελευταίο διάστημα. Η 35χρονη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δολοφονήθηκε εδώ και πολλές μέρες, συνεπώς ο δράστης είχε το χρόνο να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί αναζητούν το σύντροφο της 35χρονης από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και εντοπίστηκε το πτώμα. Εδώ και περίπου 20 ώρες αναζητείται χωρίς αποτέλεσμα».

Εδώ βρέθηκε η σορός της

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τον χώρο, όπου βρέθηκε η σορός της 35χρονης σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, είναι ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα επί της οδού Παπαναστασίου, υπό αρκετά άσχημες συνθήκες. Το θύμα διέμενε με τον Πακιστανό σύντροφό της.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, με την 35χρονη να είναι τυλιγμένη με ένα πάπλωμα.