ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός κρεοπώλη από αδέλφια - Του όφειλαν 1.800 ευρώ

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός κρεοπώλη από αδέλφια - Του όφειλαν 1.800 ευρώ
Eurokinissi

Πάτρα: Κρεοπώλης ζήτησε τα χρωστούμενα και ξυλοκοπήθηκε άγρια απο «γνωστούς» Πατρινούς!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσουν δύο αδέλφια από την Πάτρα που διατηρούν κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας, γνωστά και από τον χώρο του αθλητισμού, μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη επιχειρηματίας στον χώρο της εμπορίας κρεάτων.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το θύμα, συνεργαζόταν με την επιχείρηση των δύο αδελφών από το Πάσχα. Οι σχέσεις τους ήταν άριστες ωστόσο την περασμένη Δευτέρα σημειώθηκε ένας πολύ σοβαρός τσακωμός που σημειώθηκε σε κεντρική οδό της πόλης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφορμή ήταν ένας απλήρωτος λογαριασμός ύψους 1.800 ευρώ. Η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου πέρασε από τα κατάστημα των αδελφών για να πληρωθεί έχοντας το τιμολόγιο στα χέρια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη μήνυση που υπεβλήθη, τα αδέρφια αρνήθηκαν να την πληρώσουν αφού πρώτα ισχυρίστηκαν πώς τους έκλεψαν στο ζύγι! Μάλιστα επικαλέστηκαν και την κάμερα του κλειστού κυκλώματος που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς αποδεικνύει την κλοπή.

Η γυναίκα επέμεινε να πληρωθεί, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ένας εξ αυτών την εξύβρισε. Λίγο αργότερα και αφού ενημέρωσε τον σύζυγό της εκείνος βρέθηκε στο μαγαζί των δύο αδερφών για να διαμαρτυρηθεί εκ νέου. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε και πάλι ένταση με τον έναν από τους δύο αδελφούς να του επιτίθεται με γροθιές. Στη συνέχεια αφού κατάφερε να ξεφύγει, έτρεξε προς το δρόμο καλώντας σε βοήθεια.

Ο κρεοπώλης δεν έχασε λεπτό και πέρασε αμέσως από Ιατροδικαστή ο οποίος κατέγραψε τα χτυπήματα και συνέταξε έκθεση ενώ στη συνέχεια μήνυσε τα δύο αδέρφια.

Η υπόθεση έχει πάρει πια τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ θα υποβληθεί και αγωγή, τόσο για το χρέος, όσο και την ηθική βλάβη που υπέστησαν ο επαγγελματίας και η σύζυγός του.

Διαβάστε επίσης

Καλάθι νοικοκυριού: Έπεσε η πλατφόρμα e-katanalotis

Θεσσαλονίκη: 42χρονος βρέθηκε δολοφονημένος στον Δενδροπόταμο

Πετράλωνα: Πώς έμαθε τους βιασμούς των παιδιών ο άνθρωπος που βοήθησε