ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Τροχαίο στη Βουλιαγμένη-«Ουρές» χιλιομέτρων στους δρόμους

Κίνηση τώρα: Τροχαίο στη Βουλιαγμένη-«Ουρές» χιλιομέτρων στους δρόμους
Newsbomb.gr / Μαριάννα Κρασανάκη

Κίνηση: Μεγάλη δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων το πρωί της Τετάρτης (30/11) - Τροχαίο στη Βουλιαγμένη και «μπλοκαρισμένος» ο Κηφισός στην κάθοδο 

Ακόμα μια δύσκολη ημέρα για τους οδηγούς στους δρόμους της Αθήνας. Η κίνηση έχει αρχίσει ήδη να είναι εμφανής σε πολλά σημεία με πρωταγωνιστές τις Λεωφόρους Κηφισού και Κηφισίας και τη Βουλιαγμένης.

Η δυσχέρεια αυτή παρατηρείται στη Λ. Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Βάρκιζα λόγω σύγκρουσης οχημάτων στο ύψος της πρώην Αμερικανικής Βάσης στην περιοχή του Ελληνικού.

«Ουρές» χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί και στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα. Στην άνοδο προς Λαμία από το ύψος στο Αιγάλεω μέχρι την Κηφισιά, ενώ στην κάθοδο προς Πειραιά χρειάζεται περίσσια υπομονή καθώς η κίνηση αρχίζει από τη Μεταμόρφωση μέχρι το Νέο Φάληρο.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στην Αθηνών-Κορίνθου, στην έξοδο από το Δαφνί έως τα διυλιστήρια, και στην είσοδο από τη Σπ. Πάτση μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη.

Κίνηση παρατηρείται επίσης στη Θηβών, στην Π. Ράλλη, στην Αλέξάνδρας, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη, στο Γαλάτσι και στον Πειραιά.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube