ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που βίωσε μπροστά στην κάμερα

Νίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που βίωσε μπροστά στην κάμερα

Νίκος Οικονομόπουλος: Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε σε μία εκκλησία με αφορμή τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ και βίωσε ένα θαύμα την ώρα του γυρίσματος

Για το θαύμα που βίωσε μέσα σε μία εκκλησία μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε σε μία εκκλησία με αφορμή τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ και την ώρα του γυρίσματος μία από τις εικόνες άρχισε να βγάζει μύρο.

«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα, είναι για να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω, να ενδυναμώσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει», είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 σε βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή Πρωινό ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι μπορεί πολλοί να μη βρίσκουν λογική σε αυτό που συνέβη, ωστόσο στο θέμα της θρησκείας δεν χρειάζεται να δίνουμε ερμηνείες σε όλα.

«Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι "εντάξει, δεν έχει λογική", όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται», είπε χαρακτηριστικά.

«Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της», ανέφερε καταλήγοντας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε παλαιότερη συνέντευξή του αναφερόμενος στην πίστη του στον Θεό είχε δηλώσει:«Όπως σας έχω πει γι’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι "σιγά ρε φιλαράκο λίγο με προσβάλεις, με όλο αυτό το πηγαίο σου", το ίδιο μπορεί να προσβάλλεται κάποιος όταν έχει όλο αυτό το πηγαίο του Θεού. Λέω εγώ τώρα… τι θα έλεγα αν ήμουν ειδικός επικοινωνίας σε έναν άνθρωπο… με μέτρο. Και το “πιστεύω” με μέτρο και το “είμαι άθεος” με μέτρο».