ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Γιατί ανέβασε τη φωτογραφία με τη νέα θεραπεία της

Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Εγώ είμαι πάντα υπέρ του να εξηγούμε την πραγματικότητα γιατί ζούμε σε μια εποχή των social», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θέλοντας να εξηγήσει γιατί δημοσίευσε φωτογραφία με τη νέα θεραπεία, στην οποία υποβάλλεται

Νέα φωτογραφία ανήρτησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θέλοντας να δείξει σε όλους τις θεραπείες που χρειάζεται να υποβληθεί, μετά την επίθεση με βιτριόλι και τα χειρουργεία που ακολούθησαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, η θεραπεία που γίνεται στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι εξειδικευμένη, ώστε αρχικά να φουσκώσει το δέρμα και στη συνέχεια να τοποθετηθεί σε τμήματα του προσώπου της για να αποκατασταθεί πλήρως η εικόνα της.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι το δέρμα μου, είναι η πλάτη μου. Από την Πρωτοχρονιά είχα κάνει ένα χειρουργείο και έχω βάλει δύο διατατήρες. Είναι μια παλιά μέθοδος στην Ιατρική για να μπορούμε να δημιουργήσουμε πλεονάζον δέρμα. Έχει το σκεπτικό, όπως και μια γυναίκα που μένει έγκυος, τεντώνει το δέρμα στην κοιλιά και δημιουργείται επιπλέον δέρμα», είπε. Μάλιστα, πρόσθεσε: Εγώ είμαι πάντα υπέρ του να εξηγούμε την πραγματικότητα γιατί ζούμε σε μια εποχή των social, που τα πάντα φαίνονται όμορφα και ιδανικά. Όμως, δεν είναι έτσι και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Ακολουθεί το βίντεο από το Πρωινό στον ΑΝΤ1