ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Φοβούνται για επανάληψη του σκηνικού της Νέας Αγχιάλου

Λάρισα: Φοβούνται για επανάληψη του σκηνικού της Νέας Αγχιάλου

Η σοκαριστική έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας ύστερα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν λίγες ημέρες στην περιοχή και τα όσα διαδραματίστηκαν ανησύχησαν ιδιαίτερα κατοίκους της περιοχής Πυροβολικά στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα τα ξερά χόρτα σε μεγάλη έκταση πέριξ του στρατοπέδου Μπουγά και ο κίνδυνος να ξεσπάσει στο σημείο φωτιά, έχει θορυβήσει αρκετούς δημότες φοβούμενοι ένα παρόμοιο σκηνικό με αυτό της Ν. Αγχιάλου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, δέχθηκε και σχετική καταγγελία από κάτοικο της περιοχής:

«Απευθύνομαι σε σας για το λόγο ότι το θέμα θα τύχει μεγαλύτερης προσοχής απ’ ότι να απευθυνθώ στο γραφείο πολιτών του Δήμου Λαρισαίων.

Στο στρατόπεδο Μπουγά σύνορα με συνοικία Πυροβολικών υπάρχουν ξερόχορτα σε έκταση 40 στρεμμάτων περίπου όπως και σε μία άλλη έκταση πίσω από τα τεχνικά Λύκεια στο τέρμα της οδού Τσιτσάνη.

Αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο σε περίπτωση πυρκαγιάς και ακόμα πιο πολύ εάν το στρατόπεδο διαθέτει εκρηκτικές ύλες και τι μπορεί να συμβεί μέσα στον ιστό της πόλης», αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στο τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης:

Νέα περιστατικά απάτης πολιτών σημειώθηκαν στη Ρόδο – Πάνω από 5.000 ευρώ έχασαν τα δύο θύματα

Ηλεία: Καλύτερη η κατάσταση στα μέτωπα των πυρκαγιών - Μια σύλληψη για εμπρησμό από πρόθεση

Πάτρα: Αυτός είναι ο 49χρονος που πέθανε ενώ έτρωγε με την οικογένειά του