ΕΛΛΑΔΑ

Βοιωτία: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του

Βοιωτία: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του

Βοιωτία: Ο 54χρονος αστυνομικός αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε σε βάρος 54χρονου αστυνομικού από τη Βοιωτία, ο οποίος μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του, όταν του ζήτησε να φύγει από τον χώρο εργασίας της.

Θυμίζουμε ότι ο 54χρονος αστυνομικός συνελήφθη καθώς παρά την δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί σε βάρος του, ώστε να μην πλησιάζει την πρώην σύντροφό του, εκείνος πήγε στο χώρο εργασίας της και ζητούσε να τη δει.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η γυναίκα του ζήτησε να φύγει από τον χώρο εργασίας της λέγοντας ότι αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που ισχύουν.

Ο αστυνομικός δεν συμμορφώθηκε και τότε εκείνη πήγε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει μήνυση.

Εκεί την περίμενε έξω από το κτήριο και πάλι ο πρώην φίλος της ο οποίος όχι μόνο την εξύβρισε αλλά της επιτέθηκε και με μαχαίρι καταφέρνοντάς της ελαφρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο 54χρονος αστυνομικός συνελήφθη από τους συναδέλφους του και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς.