ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μετανιωμένος δηλώνει ο «γύπας» που πούλαγε… έρωτα στις γυναίκες

Θεσσαλονίκη: Μετανιωμένος δηλώνει ο «γύπας» που πούλαγε… έρωτα στις γυναίκες

Ο «Γύπας της Θεσσαλονίκης», λίγες μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσής του, μιλάει μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Στις 20 Φεβρουαρίου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του «γύπα της Θεσσαλονίκης». Ο άνδρας βρίσκεται προφυλακισμένος και αντιμέτωπος με την κατηγορία της κακουργηματικής απάτης με σκοπούμενο όφελος, άνω των 120.000 ευρώ.

Ο άνδρας, είχε συλληφθεί στις 4 Μαΐου και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, υπερβαίνουσα τις 120.000 ευρώ.

Η καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψή του, έγινε από μία 35χρονη. Η καταγγέλλουσα αντιλήφθηκε πως ο «γύπας» της… πουλούσε έρωτα με σκοπό να την εξαπατήσει και να της πάρει τα χρήματα. Ο άνδρας είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και προσπαθούσε να την πείσει για ένα επιχειρηματικό βήμα, το οποίο φυσικά και ήταν απάτη αλλά θα έβαζε στην τσέπη του δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Εν τέλει, μετά την καταγγελία της 35χρονης και τη σύλληψη του «γύπα της Θεσσαλονίκης», εμφανίστηκε ένα ακόμα θύμα του και προχώρησε σε αναγνώριση του εν λόγω άνδρα.

Ο άνδρας, μιλώντας στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ», υποστήριξε πως δεν υπήρξε ποτέ κάποιο σχέδιο. Συγκεκριμένα τόνισε πως «ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι βγαίνω από το σπίτι μου για να γνωρίσω μια κυρία για να με ερωτευτεί και να μου δώσει χρήματα».

Παράλληλα ζητάει συγγνώμη από τις όλες τις γυναίκες που έχει εξαπατήσει και δηλώνει πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τον άνδρα να μιλάει και να δίνει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση.