ΕΛΛΑΔΑ

Δραπέτευσε μέλος των «Ροζ Πανθήρων» από τον Κορυδαλλό

Δραπέτευσε μέλος των «Ροζ Πανθήρων» από τον Κορυδαλλό

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Newsbomb.gr, ότι η Σέρβα κρατούμενη που κατάφερε να δραπετεύσει από τις φυλακές του Κορυδαλλού πριν από λίγο, δεν είναι άλλη από την 43χρονη Μάρθα – Ολιβέιρα (Όλια) Τσίρκοβιτσς, πρώην μπασκετμπολίστρια και ερωμένη του Γιάνστιτς που ήταν και ο «εγκέφαλος» της συμμορίας των διαβόητων σε όλο τον κόσμο ληστών κοσμηματοπωλείων «Ροζ Πανθήρων».

Οι δύο τους μαζί με τον Κώστιτς, μέλος και εκείνος της συμμορίας είχαν συλληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία και είχαν προφυλακιστεί. Στο διαμέρισμα της 43χρονης στον Χολαργό είχαν βρεθεί μάλιστα όπλα και είδη μεταμφίεσης, ενώ κατηγορείται για κλοπές, ληστείες και παράνομη οπλοκατοχή.

Τον τελευταίο καιρό οι φυλακές την απασχολούσαν σε εργασίες και εκείνη το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο , για να οργανώσει την απόδρασή της. Σήμερα και ενώ έβαφε, ενημέρωσε την δεσμοφύλακα που την επιτηρούσε, πως θα πήγαινε ένας προμηθευτής με μπογιές.

Αυτός ήταν ο συνεργός και έτσι όταν πήγε ο άγνωστος άντρας και του άνοιξε την πόρτα η δεσμοφύλακας, η 43χρονη Σέρβα όρμησε στην δεσμοφύλακα και την χτύπησε στο κεφάλι, οι οποία εν συνεχεία έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε κάτω. Η κρατούμενη άρπαξε τα κλειδιά της και αφού άνοιξε την πύλη, βγήκε έξω με τον συνεργό της, επιβιβάστηκαν σε μία μοτοσικλέτα και διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα. Στην περιοχή βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της Σέρβας και του συνεργού της.