ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Φαίης

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Φαίης

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε σε βάρος του 25χρονου Βαγγέλη Στεφανάκη ο οποίος κατηγορείται για το θανάσιμο ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη.

Το ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί σε βάρος του από τις 8 Απριλίου, με τον 25χρονο να κρύβεται μέχρι σήμερα το πρωί μέχρι που εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 25χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Τη σκότωσε με γροθιές

Το τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου δεν είναι μέχρι σήμερα απολύτως ξεκάθαρο. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κάποια στιγμή το τηλέφωνο της Φαίης χτύπησε ενώ βρισκόταν στο σπίτι. Χωρίς να πάρει το κινητό ή την τσάντα της, η κοπέλα βγήκε για να συναντήσει τον φίλο της, Βαγγέλη. Κάποιο απροσδιόριστο γεγονός συνετέλεσε ώστε η συνάντησή τους να εκτροχιαστεί.

Ο Στεφανάκης άρχισε να χτυπάει την ανυπεράσπιστη κοπέλα, η οποία έχασε την ισορροπία της και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μένοντας αναίσθητη. Τα τραύματά της ήταν τόσο βαριά που τελικά κατέληξε μερικές εβδομάδες αργότερα...

«Θα πεθάνετε κομμούνια»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος προκαλεί με τη στάση και τη βίαιη συμπεριφορά του. Τον περασμένο Ιούνιο, λίγο πριν τις επαναληπτικές εκλογές, ο συγκεκριμένος με έναν φίλο του και έναν εκπαιδευμένο σκύλο ράτσας πιτ μπουλ είχαν επιτεθεί σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ που βρισκόταν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Φωνάζοντας «θα πεθάνετε κομμούνια».