ΕΛΛΑΔΑ

Mediterranean P.S: «Φτιάξε την πρώτη σου Καμπάνια στο Facebook»

Mediterranean P.S: «Φτιάξε την πρώτη σου Καμπάνια στο Facebook»

Δωρεάν σεμινάριο εισαγωγής στα Social Media.

Το Mediterranean Professional Studies (MPS), Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο εισαγωγής στα Social Media με θέμα «Φτιάξε την πρώτη σου καμπάνια στο Facebook».

Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα: Επικοινωνία στην Εποχή της Πληροφορίας - Νέα Μέσα και Ψηφιακή Κουλτούρα στην Ελλάδα, Σχεδιασμός Ψηφιακής Επικοινωνιακής Στρατηγικής, Μάρκετινγκ, Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις στο Διαδίκτυο, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Εφαρμοσμένες Ενέργειες Μάρκετινγκ.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013, ώρα 19.00-21.00, στο Lecture Hall του Mediterranean στην Αθήνα. Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα Ιωάννα Τσόκα, Επικεφαλής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College και Υπεύθυνη Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι η δήλωση συμμετοχής στο: Mediterranean Professional Studies, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, 210 8899600, e-mail: info@medcollege.edu.gr