ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία της 27χρονης δασκάλας από την Εύβοια

Θρήνος στην κηδεία της 27χρονης δασκάλας από την Εύβοια

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στην 27χρονη Αναστασία Κατσαρού, που έχασε τη ζωή της από τη θεομηνία που «χτύπησε» τη Ρόδο.

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στα Ψαχνά μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού.

Συγγενείς, φίλοι και εκπαιδευτικοί - συνάδελφοι της αδικοχαμένης δασκάλας, αποχαιρέτησαν, σύμφωνα με το eviazoom, την αγαπημένη τους Τασούλα μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τον άδικο χαμό της.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της και τα τρία αδέρφια της, που ζήτησαν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε φιλόπτωχα ταμεία των τριών ενοριών των Ψαχνών Ευβοίας, απ' όπου καταγόταν η νεαρή δασκάλα.

Οι κάτοικοι των Ψαχνών δηλώνουν ότι είναι συγκλονισμένοι και κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο η Αναστασία, ενώ με δάκρυα στα μάτια μιλούν στο eviazoom και οι δάσκαλοι του 1ου Δημοτικού Σχολείου, μεταξύ αυτών και ο Διευθυντής του σχολείου Σταύρος θεοχαράκης, ο οποίος τόνισε συγκινημένος για την άτυχη δασκάλα: «Η Τασούλα ήταν ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος και μία εξαίρετη δασκάλα. Την λάτρευαν τα παιδιά και πρόσφερε εντός και εκτός δουλειας...».

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Αυτή είναι η 27χρονη δασκάλα που έχασε τη ζωή της

Ποιες περιοχές θα χτυπήσει το νέο κύμα κακοκαιρίας

Η Ρόδος μετρά τις πληγές της μετά τη φονική θεομηνία

Παρέμβαση Αβραμόπουλου για την τραγωδία της Ρόδου

Αυξάνεται ο αριθμός των αγνοουμένων στη Ρόδο (pics+vid)

Και τρίτο θύμα θρηνεί η Ρόδος

Νεκρές δύο γυναίκες από τη θεομηνία (vid)

Τραγωδία στη Ρόδο: 40χρονη παρασύρθηκε από χείμαρρο και πνίγηκε

Ποτάμι «έπνιξε» χωριό στη Ρόδο (pics+vid)